Η πολη αποχαιρετησε εν τιμη τον Θαναση Τσιαουση και εξεφρασε τη λυπη της για την απωλεια του εκλεκτου συμπολιτη

Της έκδοσης

Αναρίθμητος ήταν ο αριθμός των Κομοτηναίων, της ηλικίας του Θανάση Τσιαούση, που τον γνώριζαν, είχαν συναναστραφεί ή είχαν συνεργαστεί μαζί του, ή ήταν φίλοι της οικογένειά του και των τριών παιδιών του που πλημμύρισαν τον κοιμητηριακό παρεκκλήσι της πόλης, για να τον αποχαιρετήσουν για ύστατη φορά, προσφέροντάς του ένα μπουκέτο λευκά λουλούδια να τον συντροφεύουν στο τελευταίο του ταξίδι, που ξεκίνησε νέος στα 63 του μόλις χρόνια. Κυρίως όμως για να υποδηλώσουν με όλους τους τρόπους την εκτίμηση και τον σεβασμό προς το πρόσωπό του παρά τις περί αντιθέτου «διατυπώσεις» αρχών και εξουσιών.

Όπως και για να παρασταθούν στην υπέροχη οικογένειά του και στα παιδιά του, ευχόμενοι «Καλή Παραμυθία» στους ίδιους,  και στον Θανάση τους  «Καλό Παράδεισο».

Στον τελευταίο αποχαιρετισμό μεταξύ άλλων διακρίναμε,  τον πρώην βουλευτή Μουσταφά Μουσταφά, τον πρ. αντιδήμαρχο Αλή Μέρτογλου, τους δημοτικούς συμβούλους Θέμη Τζενετίδη, Γιάννη Κυριαζή, Ανέστη Στρατιάδη και Γιώργο Λουτατίδη, τον υπ. βουλευτή Γιώργο Μανανά, τον Θανάση Γκαϊφύλλια και τη σύζυγό του Λία Τζιαμπάζη, την Κούλα Παπαδριέλλη, την Ελένη Στογιαννίδου, τη συμβολαιογράφο Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, τον δικηγόρο Χρήστο Χατζηπέμου, τους φίλους του Δημήτρη Μπακιρτζή, Ειρήνη Γιαννάκη, Γιάννη Σισμανίδη, Δημήτρη Δολιανίτη, Ιωάννα Δεμιράκη, Στράτο Ματσούλια, Παναγιώτη Βουτσά, Άρη Παπαευαγγέλου, Σίμο Κιόρογλου, Σίμο Δαλκυριάδη, Ελένη Κωφού, Γιάννη Γκόρη, τον συνεργάτη του στη ΔΕΥΑ Κομοτηνής Κώστα Πελτέκη, τους πολιτικούς μηχανικούς Σπύρο Γαλόπουλο και Πέτρο Βαφειάδη, και πολύ μεγάλο αριθμό φίλων των παιδιών του Θανάση, μεταξύ των οποίων και η πολιτική μηχανικός και ιδιοκτήτρια της «Καλλιτεχνίας» Ηλιάνα Καλεντερίδου.

Στην εξόδιο ακολουθία παρευρέθηκε και η ιστορικός Καίτη Κάλτσου, η οποία είχε στενές σχέσεις με την εκ μητρός οικογένεια του εκλιπόντος, και δη τη μητέρα του Μυρσίνη, που έφυγε από τη ζωή πριν από έξι μήνες και καταγόταν από τον Μαΐστρο Αλεξανδρούπολης.

Καλό ταξίδι στο ΦΩΣ Θανάση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.