Η Παολα στο Δημοτικο Συμβουλιο

Της έκδοσης

Πόσο κοστίζει στο Δήμο Κομοτηνής η παρουσία της Πάολας, της Άννας Βίσση και του Αλκίνοου Ιωαννίδη, στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις στις αρχές Ιουλίου στο Φανάρι, αναρωτήθηκε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λουτατίδης, με αφορμή τη συζήτηση για την τουριστική προβολή του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της συγκεκριμένης συζήτησης, έγινε εκτενής αναφορά στο θέμα των εκδηλώσεων του Δήμου, και την ανάγκη να υπάρχουν θεσμοί που λαμβάνουν κάθε χρόνο,

Ένας από αυτούς φιλοδοξεί να γίνει και το Fanari Festival, που φέτος θα φιλοξενήσει τους τρεις καλλιτέχνες σε ισάριθμες μέρες.

Αναρωτήθηκε λοιπόν ευλόγως ο κ. Λουτατίδης, πόσο θα κοστίσει η παρουσία των καλλιτεχνών, και αν αυτή θα ωφελήσει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Φανάρι, αλλά και αν θα έχει κάποια ανταποδοτικά κέρδη για το Δήμο.

Πέρα του καθαρά οικονομικού όμως, είχε και ακόμα μια απορία. «Εγώ λέω ότι όταν γίνεται μια πολιτιστική εκδήλωση, να έχει σχέση με τον πολιτισμό. Με την Πάολα, θα έλεγα ότι τα πράγματα είναι με μεγάλο ερωτηματικό» σημείωσε χαρακτηριστικά

Για το πρώτο ερώτημα, έλαβε απάντηση: τονίστηκε πως επειδή είναι συνδιοργάνωση με ιδιώτη (και έχει εισιτήριο), τα κόστη για τον Δήμο περιορίζονται στην προετοιμασία του χώρου και σε κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Επίσης για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, αυτό καθορίζεται από τη διαθεσιμότητα των σχημάτων, για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, αλλά και από τον διοργανωτή.

Όσο για την ένστασή του ο κ. Λουτατίδης δεν πήρε, τουλάχιστον εντός του Συμβουλίου, απάντηση, όμως φανταζόμαστε πως ουσιαστικά, είναι από ποια άποψη το κοιτάξει κανείς, όσο αφορά τον πολιτισμό. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε την άποψη του αείμνηστου Ευάγγελου Γιαννόπουλου για τα κέντρα πολιτισμού, από τα οποία αναδείχθηκε η συγκεκριμένη τραγουδίστρια…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.