Η «Φιεστα» της καταθεσης των συνδυασμων

Έχω την αίσθηση πως κάποιοι υποψήφιοι μπέρδεψαν την τυπική διαδικασία κατάθεσης συνδυασμού με τo μυστήριο του γάμου. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγηθούν οι στημένες φωτογραφίες και τα videos με τα πολλά χαμόγελα; Μόνο σε γάμους τα βλέπει κανείς αυτά.
 
Εμείς στο «ξε-Κίνημα για την πόλη», από την αρχή δεσμευτήκαμε να φέρουμε ένα νέο ήθος και πολιτισμό στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Και συνεχίζουμε να το κάνουμε πράξη χωρίς καμία παρέκκλιση. Εμάς θα μας βρείτε μακριά από selfies, βιντεάκια και παλαιοκομματικού χαρακτήρα πρακτικές. Διότι πολύ απλά αγωνιζόμαστε να παρουσιάζουμε το πρόγραμμά μας και μόνο. Να διαμορφώνουμε ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις προς όφελος όλης της κοινωνίας, χωρίς ιδεολογικούς, θρησκευτικούς, ταξικούς και ρατσιστικούς αποκλεισμούς.
 
Δεν χαμογελάμε γιατί έχουμε πλήρη επίγνωση της ζοφερής πραγματικότητας που επικρατεί εδώ και χρόνια στην πόλη και τους οικισμούς. Δεν χαμογελάμε όχι γιατί είμαστε απαισιόδοξοι αλλά επειδή είναι χαραγμένο στη συνείδηση μας ότι πρέπει να δείχνουμε υπευθυνότητα απέναντι στον πολίτη.
 
Ο ορθός, υπεύθυνος και ρεαλιστικός πολιτικός λόγος είναι η πυξίδα που μας οδηγεί. Για ένα καλύτερο μέλλον για την κοινωνία και πάνω απ’ όλα για τα παιδιά μας.
 

*Ο Αθανάσιος Ι. Κλωνίδης είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής, «ξε-Κίνημα για την πόλη»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.