Η «ανοιχτωσια» καλα προχωρει

Της έκδοσης

1η του Μάρτη η χθεσινή ημέρα και ο ερχομός της Άνοιξης ήταν κυριολεκτικός μιας και ο καιρός μας έκανε την χάρη και μας χάρισε μία ηλιόλουστη μέρα που φαίνεται πως οι Κομοτηναίοι και οι ενδεχόμενοι επισκέπτες εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Στην «βόλτα» μας στο κέντρο της πόλης το πρωί της Παρασκευής μοιραία βρεθήκαμε και στη γειτονιά της πλατείας Αρχιεπισκόπου Χρυσάνθου όπου τα έργα για την ανάδειξη του Βυζαντινού τείχους και των πέριξ συνεχίζονται πυρετωδώς.

Η αλήθεια είναι ότι σε συνδυασμό με την ηλιόλουστη ημέρα χαρήκαμε ιδιαιτέρως το πέρασμά μας από την εν λόγω γειτονιά, η οποία ήδη μας χαρίζει πολύ περισσότερα στο «μάτι» και στη διάθεση κατ’ επέκταση με την «ανοιχτωσιά» που απέκτησε.

Το άλλοτε γκρίζο μουντό και γεμάτο από αυτοκίνητα σκηνικό έχει αντικατασταθεί από έναν πολύ ωραία πεζοδρομημένο δρόμο, άνευ αυτοκινήτων, με συνεργεία βέβαια, πρώτες εικόνες που προμηνύουν μόνο κάτι θετικό.

Επιβεβαιώνοντας λοιπόν και το πρόσφατο ρεπορτάζ του «ΠτΘ» με επαγγελματίες της γειτονιάς οι οποίοι επεσήμαναν τη μεγάλη αλλαγή που παρατηρείται και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι περιμένουμε με ανυπομονησία και την τελική εικόνα. Πέραν όλων των υπολοίπων κάτι μας λέει πως η εν λόγω περιοχή θα αναδειχθεί σε πρώτη επιλογή πολιτών και επισκεπτών για τις ηλιόλουστες ημέρες που θα ακολουθήσουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.