Η ανατολικη εισοδος της Κομοτηνης

Νομίζω ότι το χειρότερο κομμάτι της πόλης μας είναι η ανατολική είσοδος, από την γέφυρα του STORK μέχρι το νοσοκομείο. «Αν και δεν είμαι σίγουρος»…
Θα ήθελα να ρωτήσω ΟΛΟΥΣ τους (Α) αρμόδιους. Αλήθεια πόσο υπερήφανοι είστε με αυτό το χάλι που αντικρίζει ο κάθε ξένος επισκέπτης της πόλης μας, ή ακόμα και οι κάτοικοι της Κομοτηνής;
 
Εσείς οι «εκλεκτοί» εκλεγμένοι (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης) του δήμου Κομοτηνής, γιατί δεν άνοιξε κανείς το στόμα του να ενδιαφερθεί και να ρωτήσει τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και δεν ξέρω ποιοι άλλοι είναι υπεύθυνοι;
Τόσο πολύ σας αρέσει αυτή η πρώτη εικόνα της πόλης μας; τόσο υπερήφανοι είστε που βλέπετε αυτό το χάλι και δεν σκέφτηκε κανείς να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο; Πιστεύει κανείς ότι με το που εκλέχτηκε, οι αρμοδιότητές του ήταν μέχρι εκεί; Θα ήθελα ταπεινά να σας παρακαλέσω την επόμενη φορά που θα μπαίνετε ή θα βγαίνετε από την ανατολική είσοδο της πόλης, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κομμάτι και αναρωτηθείτε μέσα σας, πόσο σας τιμάει; Πρωτίστως ως κατοίκους της πόλης μας και δευτερευόντως ως δημοτικούς άρχοντες!
Τελικά άρχισα και εγώ να πιστεύω αυτό που ακούγεται κατά κόρο έξω τώρα τελευταία, ότι … ο δήμος Κομοτηνής έχει μπει σε αυτόματο πιλότο, αλλιώς πώς εξηγείται αυτό το χάλι; Και για να μην σας αδικώ. Δεν είναι το μόνο, εντάξει; Έχω προτάσεις και θα επανέλθω όμως επί του θέματος!!! 

Όταν ο Θεός ξέχασε την Ελλάδα

KΜετά τη Βαβέλ έκατσε ο θεός και μοίρασε τα κράτη για να μην μαλώνουν οι άνθρωποι. Και σαν δίκαιος που είναι τα μοίρασε με σοφία. Έκανε καμιά εκατό. (Καλά τώρα είναι περίπου 210). Αφού έδωσε σε όλους τους λαούς, σε άλλον πολύ σε άλλον λίγο, στο τέλος πάει ο Έλληνας και του λέει:
-Θεέ μου ξέχασες να δώσεις λίγο χώρο και για τους Έλληνες για να κάνουν δικό τους ανεξάρτητο κράτος, γιατί;
Οπότε του λέει ο θεός
-Δίκαιο έχεις, και εγώ μπερδεύτηκα γιατί όλοι ζητούσαν το καλύτερο κομμάτι για να κάνουν κράτος δικό τους, και καταλαβαίνεις, να με το ζόρι κράτησα ένα κομμάτι για μένα για να ξεκουράζομαι.
 
-Ναι, θεούλη του λέει πάλι ο Έλληνας, και εμείς πού θα κάνουμε τη χώρα μας;;;;
Τον κοιτάζει ο θεός παράξενα για το μεγάλο ζήλο που έδειχνε για τη δημιουργία της Ελλάδας και καταλαβαίνοντας ότι έκανε λάθος του λέει:
-Κοίταξε παιδάκι μου επειδή έκανα λάθος και θέλω να επανορθώσω σαν δίκαιος που είμαι, θα σου δώσω το κομμάτι που κράτησα για μένα, είναι σαν σε παράδεισο πάρτο και κάντε τη χώρα σας, θα γίνει η πιο όμορφη στον κόσμο επειδή σας έδωσα το κομμάτι που κράτησα για μένα !!!
 
Έτσι έγινε η Ελλάδα το ομορφότερο κομμάτι πάνω στη γη!!! Αμέσως μετά το πήραν οι πολιτικοί το μοιραστήκανε και ακόμα από τότε μέχρι σήμερα πουλάνε οικόπεδα σε ξένους.
 
Τι να κάνουν και αυτοί μπερδεύτηκαν, νομίσανε πως ο θεός έδωσε την Ελλάδα μόνο σε αυτούς και όχι σε όλους τους Έλληνες!!! 

Σκλαβιά τετρακόσια χρόνια!!!

Τελικά μας έπεισε η τρόικα, δεν ξέρω με το καλό η με το ζόρι, ότι….
Η σαρακοστή αντί για 40 ημέρες τώρα μπορεί να κρατήσει 40 χρόνια!!!
Πάντως παλιότερα η σκλαβιά κράτησε 400 χρόνια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.