H λυση για τον κορωνοιο βρεθηκε και ειναι ελληνικη

Της Έκδοσης

«Ο κορωνοϊός είναι ένα θέμα. Με την Βυζαντινόν, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Μετά κάνετε 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Ούτε να φοβάσαι τον κορωνοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωνοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε να φοβάστε τίποτα. Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από αυτό εδώ. Αντιβακτυριακό για κορωνοϊούς και λοιπά και δε φοβάσαι τίποτα», ήταν τα λόγια του Κυριάκου Βελόπουλου σε μια προσπάθεια τηλεοπτικού λανσαρίσματος του νέου προϊόντος που έρχεται να αντιταχθεί σθεναρά στον κορωνοϊό.

Η κηραλοιφή εμπεριέχει δηλητήριο οχιάς και μέδουσας, καλεντούλα, αλόη και μια εσάνς ρίγανης, έτσι για να μη μείνουν παραπονεμένα και τα μπαχαρικά.

Την ίδια ώρα, που δια του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, μεταφέρεται ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται μέσω της θείας κοινωνίας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στην παράνοια που επικρατεί, δίνοντας παράλληλα άλλη διάσταση στο όνομα της παράταξής του…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.