Γιατι τοσος λιγος κοσμος στο αναπτυξιακο συνεδριο;

Της έκδοσης

Δεν είδαμε μεγάλη συμμετοχή στο αναπτυξιακό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην πόλη μας, παρά τον αριθμό των κυβερνητικών στελεχών που προσήλθαν στην περιοχή μας.

Συνήθως σε κάτι τέτοια, η προσέλευση είναι σημαντική έστω από αυτούς που θέλουν να έχουν μια επαφή με την κυβέρνηση, έστω και εκ μακρόθεν, και δεν νομίζουμε το γεγονός ότι ο κ. Θεοδωρικάκος ακύρωσε την παρουσία του (πραγματοποίησε χαιρετισμό μέσω μαγνητοσκοπημένου βίντεο) ήταν αυτή που έκανε τον κόσμο να μην έρθει.

Μάλιστα η απουσία των φορέων της επιχειρηματικότητας από τον κατάλογο των ομιλητών, που είχαμε παρατηρήσει στο φύλλο του Σαββάτου, μεταφράστηκε και από την φυσική απουσία των φορέων από το Συνέδριο, η οποία συνδυάστηκε και με την απουσία πολλών άλλων, όπως για παράδειγμα των Περιφερειακών Συμβούλων, που και αυτοί ήταν απόντες.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά αν, υποτίθεται, νοιαζόμαστε για το καλό της περιοχής, μάλλον θα πρέπει να προσπαθούμε για την σύνθεση παρά τον αποκλεισμό. Καλό θα είναι λοιπόν, εκδηλώσεις σαν και αυτή όχι μόνο να περιλαμβάνουν, ακόμα και με το στανιό, όλους τους εμπλεκόμενους, αλλά και να προετοιμάζονται κάπως καλύτερα, με την μέγιστη δυνατή επικοινωνία, διαφορετικά δεν έχουν ουσία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.