Φυλλορροουσα εκθεσιακη πολη

Η πόλης της Κομοτηνής φυλλοροεί, μέρα με την μέρα υποβαθμίζεται και απαξιώνεται με ευθύνη της δημοτικής αρχής και ιδιαίτερα του δημάρχου κ.Πετρίδη.
 
Πώς να επιτευχθούν οι στόχοι της 23ης Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης οι οποίοι αποβλέπουν:
 
«Στην ενημέρωση των διαφορετικών κατηγοριών κοινού (καταναλωτών και επιχειρήσεων) για τα προϊόντα της ευρύτερης περιοχής, η αμφίδρομη και διαδραστική πληροφόρηση για τις σύγχρονες εξελίξεις και τις καινοτομικές μεθόδους οργάνωσης και διαχείρισης της παραγωγής, τυποποίησης προϊόντων, κλπ. η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών, η ανταλλαγή απόψεων για τις τάσεις εξέλιξης των δυναμικών κλάδων της τοπικής οικονομίας και τις εκτιμήσεις προσανατολισμού της παραγωγής και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων γενικά και των τοπικών παραγωγών ειδικότερα.»
 
Όταν σήμερα Κυριακή 22/11/2015 τελευταία μέρα λειτουργίας της Έκθεσης, που εννοείται ότι η επισκεψιμότητα ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών κα μη θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη και σημαντική… Η πόλη της Κομοτηνής που υποδέχεται τους επισκέπτες βρίσκεται ανέτοιμη… Το κέντρο της, η πλατεία Ειρήνης (ή Μπουκλουτζά σήμερα) βρίθει ρύπανσης στερεών «απορριμμάτων» τα οποία έδιναν την εικόνα μιας αφιλόξενης και εγκαταλελειμμένης πόλης.
 
Να πω ότι ο δήμος Κομοτηνής δεν διαθέτει ειδικά αυτοκινούμενα σάρωθρα που καθαρίζουν δρόμους και πλατείες από τα φύλλα των δένδρων, χαρτιά και άλλα μικρά σκουπίδια, που βρίσκονται διάσπαρτα και συγκεντρωμένα σε ανοικτούς χώρους……. «έργο του Στρατηγού Άνεμου».
 
Διαθέτει ο δήμος «όλα τα καλά του κόσμου», κληρονομία από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, τα οποία παραμένουν «αποθηκευμένα»; Μα τόση τσιγγουνιά για 10 λίτρα καύσιμα για να είναι η πόλη πεντακάθαρη; Ή έχασαν τον έλεγχο και δεν ξέρουν τι τους γίνεται; Κατά τα άλλα στα εγκαίνια τη Έκθεσης τρέχανε να φωτογραφηθούν για να θαυμάσουμε και επαινέσουμε ποιο(;) έργο τους!!!
 
Υ.Σ.: Η κυρία Κατερίνα Ιωαννίδου σε χρόνο ρεκόρ κατόρθωσε να επαναλειτουργήσει ο διαλυμένος θεσμός παρά τις τρικλοποδιές που της έβαλαν οι αντίπαλοι (κάτι ξέρω) από την πολιτική και μη εξουσία…… Και πάλι πρώτο τραπέζι πίστα…. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.