Φορο-Κωσταινα!!!

Όλοι οι έλληνες για πολλά χρονιά λέγαμε την Ελλάδα και Ψωροκώσταινα, έτσι το είχαμε πάντα για δεύτερο και πιο πρόχειρο αυτό το όνομα.Σήμερα μπορούμε να της προσάψουμε και ένα τρίτο όνομα, μπορούμε να τη λέμε και Φοροκώσταινα.
 
Και με την ευκαιρία ας το πούμε και αυτό… Προσλαμβάνουν στην ΚΥΠ έναν πόντιο και του δίνουν συγκεκριμένες εντολές, του λένε θα συλλαμβάνεις αμέσως όποιον βρίζει την Ελλάδα.
 
Την πρώτη μέρα λοιπόν στήνει ο «μάγκας» αυτί και ακούει κάποιους να μιλάνε και να βρίζουν λέγοντας ότι αυτή η χώρα τελικά είναι μπουρδέλο.
 
Επεμβαίνει αμέσως λοιπόν ο πόντιος και τους λέει.
-Συλλαμβάνεστε…
-Γιατί κύριε τον ρωτάνε τι κάναμε;
-Βρίζατε την Ελλάδα.
-Μα κύριε εμείς δεν μιλούσαμε για την Ελλάδα, για μια άλλη χώρα μιλούσαμε…
Ατάραχος λοιπόν ο πόντιος τους λέει
-Καλά ρε σε ποιον τα πουλάτε αυτά, υπάρχει άλλο κράτος μπουρδέλο εκτός της Ελλάδα;;;
Γεια σου Γιωρίκα με τα ωραία σου!!! 

Αγαπάς την Ελλάδα; Επένδυσε!!!

Παροτρύνουν οι κυβερνήσεις μας και παρακαλούν τους ξένους αλλά και τους ομογενείς να έρθουν στην Ελλάδα και να επενδύσουν!
 
Τι τους περάσανε τους επενδυτές σαν τα μούτρα τους, να λένε άλλα και να κάνουν άλλα και να μένουν στο απυρόβλητο; Για «μακάκες» ψάχνουν; Όμως τόσο ξέρουν τόσο λένε!!!
 
Βρε άχρηστοι και ανίδεοι αντάμα, ποιος θα έρθει στην Ελλάδα να επενδύσει σε ένα μαύρο και σκοτεινό επιχειρηματικό τοπίο; Με ένα ληστρικό φορολογικό καθεστώς; Με μια εργατική νομοθεσία που ο απώτερος σκοπός της είναι η απεργία, οι καταλήψεις, η αύξηση ημερομισθίου και η μείωση ωρών εργασίας, με τα γνωστά αποτελέσματα; Αφού φεύγουν σε μια νύχτα οι επιχειρήσεις στο εξωτερικό συναντώντας ένα καθαρό και ξάστερο επενδυτικό τοπίο που ξέρουν εκ των προτέρων ότι η χώρα που τους φιλοξενεί τους αντιμετωπίζει σαν επενδυτές και όχι σαν κλέφτες και οι επιχειρηματίες  έρχονται με ένα χαμόγελο που φτάνει μέχρι τα αυτιά τους, μιας και ξέρουν εκ των προτέρων τι τους περιμένει και φέτος και του χρόνου, αφού όλες οι χώρες έχουν ένα σταθερό φορολογικό καθεστώς και δεν ψηφίζουν στη βουλή τους 153 φορολογικά  νομοσχέδια σε ένα χρόνο!!!
 
Τι νομίζετε βρε ότι οι επιχειρηματίες ζουν με δωράκια της Zήμενς,  με μίζες από τα εξοπλιστικά και χιλιάδες άλλες παρανομίες και που στο τέλος ξεχνάτε και να τις δηλώσετε και παίρνεται και συγχωροχάρτι; Σε ποια χώρα του κόσμου ακόμα και στην πιο υποανάπτυκτη το κέρδος είναι υπό διωγμό και τον επιχειρηματία τον αποκαλούν οι κυβερνήσεις τους κλέφτη;
 
Μόνο στο Ελλαδιστάν και πουθενά αλλού… Ε, αϊ σιχτίρ πια κλέφτες!!! 

Ζητείται πατριώτης επαναστάτης!!!

Όλος ο κόσμος «και οι αμερικάνοι» παροτρύνουν την κυβέρνηση μας να κάνει μεταρρυθμίσεις. Πώς πρέπει να το διατυπώσουν για να το καταλάβουν;
 
Δεν θα βρεθεί ένας πατριώτης «επαναστάτης» σε αυτή τη χώρα που να θέλει να γραφεί το όνομά του με χρυσά γράμματα και να μεταρρυθμίσει αυτό ο μπάχαλο και να το κάνει κράτος; Δεν μπορεί ένας ηγέτης μας, να μιμηθεί έναν «επαναστάτη» μιας άλλης χώρας που τον λατρέψανε, τον λατρεύουν και θα τον λατρεύουν για πάντα;
 
Μα ούτε ένας; Όλοι «μαϊμούνια» διαχειριστές της εξουσίας; Και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι από το πού θα πάρουν δανεικά; Κλασική μπαταξίδικη νοοτροπία δηλαδή!!! Άραγε με τον ίδιο τρόπο να διαχειρίζονται και τα του οίκου τους; 

Εκτός πεπατημένης

Μια συμβουλή προς όλους τους εκλεγμένους και ειδικά τους πολιτικούς.
 
«Μην ακολουθείς ποτέ το μονοπάτι. Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.