Φετος προμηθευομαστε την λαμπαδα μας απο το 2ο Νηπιαγωγειο Κομοτηνης

Της Έκδοσης

Την αγάπη τους με τον πιο έμπρακτο τρόπο αποφάσισαν να δείξουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των προνηπίων του 2ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής ενόψει της εορτής του Πάσχα.

Συγκεκριμένα οι μικροί μαθητές και οι μαθήτριες με την καθοδήγηση των δασκάλων τους έφτιαξαν πασχαλινές λαμπάδες τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «ΛΑΜΨΗ», στη μνήμη του μικρού συμπολίτη μας Θάνου ο οποίος λίγους μήνες νωρίτερα ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων.

Μάλιστα χθες, Πέμπτη 28 Μαρτίου, τις λαμπάδες τους παρέλαβαν η μητέρα του Θάνου και η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κική Γκαϊτατζή, η οποία είχε και την πρωτοβουλία της υποστήριξης του ονείρου του Θάνου, σε συνεργασία με την οικογένειά του, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και το σύλλογο διδασκόντων του 2ου Νηπιαγωγείου Κομοτηνής, με σκοπό την πώλησή τους στο κοινό.

Μπορείτε και εσείς να ενισχύσετε την πρωτοβουλία επιλέγοντας αυτές τις λαμπάδες για το φετινό Πάσχα, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο του νηπιαγωγείου 2531031304.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.