Επιστρεφει και φετος το θεματικο παρκο των Χριστουγεννων στην Κομοτηνη

Πέρυσι κέρδισε μικρούς και μεγάλους με την ιστορία του Πινόκιο, φέτος «επιστρέφει» με διαφορετική θεματική

Θέμα χρόνου είναι οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς της δημοτικής αρχής για το φετινό Θεματικό πάρκο που για δεύτερη χρονιά αναμένεται να στηθεί κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων στο Άλσος της Αγίας Παρασκευής.

Ερωτηθείς σχετικά στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης επιβεβαίωσε την «επιστροφή» του θεματικού πάρκου που πέρυσι ήταν αφιερωμένο στην ιστορία του Πινόκιο, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως η φετινή θεματική θα είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα τελευταία στάδια των απαραίτητων διαδικασιών με τον ανάδοχο, ενώ πολύ σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις και επί της θεματικής και επί του τρόπου λειτουργίας του.

Μαζί του θα επιστρέψει και η Χριστουγεννιάτικη αγορά, επίσης «διανθισμένη» με περισσότερους όπως εξήγησε επαγγελματίες και καταστήματα, ενώ όπως επεσήμανε ο ίδιος στόχος της διοίκησης του Δήμου είναι τόσο το πάρκο όσο και ο ευρύτερος Χριστουγεννιάτικος προγραμματισμός του Δήμου να εμπλουτίζεται συνεχώς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.