Επισκεψεις

Της έκδοσης

Εβδομάδα επισκέψεων η εβδομάδα τούτη, αρχής γενομένης από την αναβληθείσα επίσκεψη του Βούλγαρου Πρωθυπουργού τον οποίο υποδέχτηκε τελικά χθες Δευτέρα στην Κομοτηνή ο Υπουργός Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας.

Τους κ.κ. Πέτκοφ και Σκρέκα θα ακολουθήσει στο τέλος της εβδομάδας ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος μάλιστα θα μιλήσει και στους πολίτες της Κομοτηνής από την σκηνή του Μεγάρου Μουσικής το πρωί της Κυριακής.

Οι επισκέψεις όμως δεν τελειώνουν εδώ καθ’ ότι σύμφωνα με πληροφορίες λίαν συντόμως θα καλωσορίσουμε στην περιοχή μας και στελέχη του ΚΙΝΑΛ, αρχικά κορυφαία στελέχη τα οποία θα «οργώσουν» την Ελλάδα εν είδει προετοιμασίας της έλευσης του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη που επιθυμεί να συσπειρώσει ακόμα περισσότερο το ακροατήριό του ή τουλάχιστον να διατηρήσει την «θέρμη» που επέδειξαν οι πολίτες που κατήλθαν στις κάλπες στις εσωκομματικές.

Νεότερα από πλευράς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για ενδεχόμενες επισκέψεις δεν υπάρχουν αλλά αν κρίνουμε από το ξεκάθαρα προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται δεν θα αργήσουν.

Ανοίγει και ο καιρός σιγά σιγά…ευκαιρία για εξορμήσεις. Με το καλό να ορίσουν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.