Ελληνικα προιοντα με barcode που αρχιζει απο 520

Αν κάθε Έλληνας από σήμερα μέχρι το Δεκέμβρη του 2016 καταφέρει και αγοράσει ελληνικά προϊόντα αξίας χιλίων ευρώ, τότε θα προστεθεί στην ελληνική οικονομία το ποσό των 15 με 20 δις ευρώ. Και να σκεφτείτε ότι όλο το ΕΣΠΑ 2014-2020 είναι 18 δις ευρώ!!!
 
ΣΤΡΟΦΗ λοιπόν στον έλληνα παραγωγό τρόφιμα, ποτά, τσιγάρα, και σιγά σιγά στροφή και στο ελληνικό ρούχο και το ελληνικό παπούτσι.
 
Περιττό να σας πω πως το κάθε ελληνικό προϊόν έχει BARCODE που αρχίζει απο 520…. Το νου σας λοιπόν πατριώτες, ας ξεκινήσουμε απο τώρα πριν είναι αργά για όλους μας !!!! 

Ο φίλος μου, ο παλιός ταβερνιάρης

Η ταβέρνα μια δύσκολη δουλειά χωρίς προσωπική ζωή, χωρίς γιορτές, χωρίς διακοπές, χωρίς ωράριο, χωρίς τίποτα, απλός αιχμάλωτος της δουλειάς, που έτσι και αλλιώς εσύ επέλεξες.
 
-Δύσκολη η δουλειά του ταβερνιάρη Κώστα μου, μου είπε ένα βράδυ ένας παλιός ταβερνιάρης, σε ένα μικρό μαγαζάκι «κουτούκι»  της Κομοτηνής.
Τα άσπρα του μαλλιά, η δυσκολία στο περπάτημα, φανέρωναν ένα άνθρωπο ταλαιπωρημένο. Το σακάκι ριγμένο στους ώμους, το άφιλτρο τσιγάρο να κρέμεται στα χείλια του, το μουστάκι του να έχει πάρει εκείνο το χρώμα της νικοτίνης που ποτέ δεν βγαίνει. Η νικοτίνη  που έχει βάψει  τα μουστάκια του αλλά και την ψυχή του, αλλά αυτός εκεί, ο έρωτας της ζωής του το άφιλτρο τσιγάρο!
Πήρε το δρόμο για το σπίτι του, με χαιρέτισε πολύ εγκάρδια και φιλικά, του ανταπέδωσα τον χαιρετισμό και εγώ με πολύ αγάπη, λες και ήξερα ότι τον βλέπω για τελευταία φορά. Πέρασε ένας μήνας περίπου και ήρθαν τα πικρά χαμπέρια στο κουτούκι μια βραδιά από τον γιο του.
Καλό ταξίδι φίλε μου με τα κίτρινα μουστάκια.
Οι «έρωτες» και οι εξαρτήσεις πολλές φορές μας σκοτώνουν αλλά σε ποιον να το πεις;;;   

Ετοιμος να φουντάρει

Για αυτούς που αυτοκτόνησαν την τελευταία πενταετία απο τα χρέη, για αυτούς που δεν έχουν ρεύμα, δουλειά, ένα πιάτο φαί, για τα παιδιά που πεινούν και λιποθυμούν στο σχολείο και που κοιμούνται σε παγωμένα και σκοτεινά δωμάτια, για αυτούς που παλεύουν με την εξαθλίωση λόγω μνημονιακών πολιτικών που τηρούνται από «Έλληνες» δήθεν πολιτικούς του κώλ@υ και επιβάλλονται από Αμερικανό-Γερμανό-Γαλλοσυμμαχίες για να γονατίσει ο λαός μας και να καταβροχθίσουν την Πατρίδα μου, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΛΑΙΩ… και μόνο για αυτούς!!!
 
Όσο για μένα θα πολεμώ καθημερινά με τα ντόπια τσιράκια τους, τους  ύπουλους, τα καθίκια και τους Γερμανοτσολιάδες που δυστυχώς κάθε μέρα και πληθαίνουν !!!
 
Υ.Σ.: Το είδα αλλά δεν σταμάτησα στη νομαρχία, τρόμαξα όταν είδα το παλικάρι να είναι έτοιμο να φουντάρει από την ταράτσα του κτιρίου…Το αποτέλεσμα δεν το ξέρω μέχρι αυτή την ώρα που γράφω αυτό το σημείωμα. Νομίζω πως τα τοπικά «και μόνο» έγκυρα μέσα θα μάς ενημερώσουν μέχρι το βράδυ!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.