Ελλας, η χωρα του παραλογου

Η Ελλάδα είναι η χώρα όπου το παράλογο το κάνουμε λογικό και αντιθέτως!
 
Ακούω όλα, μα όλα τα κόμματα, να αγωνιούν για το πώς θα εγγυηθούν και πώς θα σώσουν μισθούς Δημόσιων Υπαλλήλων και συντάξεις. Αλλά δεν λένε πώς; Δεν λένε πώς θα βοηθήσουν τον ιδιωτικό τομέα να αναπτυχθεί. Ούτε καν το’ χουν στο μενού τους. Μα τόση ασχετοσύνη γίνεται;
 
Δεν λένε πως θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν τον ιδιωτικό τομέα να γίνει παραγωγικός και δημιουργικός χωρίς τα αναρίθμητα γραφειοκρατικά, φορολογικά κι άλλα εμπόδια που το κράτος βάζει κάθε μέρα και διαφορετικά χωρίς να ξέρουν τι τους ξημερώνει! Διότι ή δεν κατανοούν ή δεν τους βολεύει ή δεν ξέρουν να πουν την αλήθεια.
 
Οι μισθοί των Δημόσιων Υπαλλήλων και οι συντάξεις μπορούν να σωθούν και να χρηματοδοτηθούν μόνο αν υπάρχει ένας υγιής και ισχυρός ιδιωτικός τομέας που θα δημιουργεί πλούτο και θέσεις εργασίας για να πληρωθούν οι φόροι κι οι εισφορές που απαιτούνται για να συνεχιστεί η χρηματοδότηση μισθών και συντάξεων κάτι που μόνο οι παραγωγικές δύναμης της χώρας μπορούν να το πετύχουν.
 
Αν ο ιδιωτικός τομέας συνεχίζει να συρρικνώνεται με τις ανεκδιήγητες, καταστροφικές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων, είναι θέμα λίγου χρόνου να πάψουν να πληρώνονται μισθοί και συντάξεις.
 
Δεν χρειάζεται να είσαι οικονομολόγος για να το καταλάβεις. Αρκεί να σκέπτεσαι λογικά. Φοβάμαι όμως ότι πολύ μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας, αλλά και πολιτικών έχει πάρει διαζύγιο από τη λογική.
 
Αλίμονο σε αυτή την άμοιρη χώρα!!! 

Νέοι φόροι

Όπου σταθείς και όπου βρεθείς ένα πράγμα ακούς μονίμως. ΦΟΡΟΙ!! Ό,τι έντυπο πιάσεις στα χέρια σου και αυτό για φόρους γράφει.
 
Όλοι τους μιλάνε για τη νέα φοροκαταιγίδα που έρχεται και που θα είμαστε αναγκασμένοι να πληρώσουμε και που κυρίως θα θίξουν τη μεσαία τάξη.
 
Όλα καλά και άγια, αναρωτιέται κανείς από πού θα πληρωθούν αυτοί οι φόροι; Κατάλαβε κανείς ότι πλέον δεν υπάρχει φοροδοτική ικανότητα από κανέναν; Τι φανταστήκανε ΟΛΟΙ οι πολιτικοί μας ότι έχουμε τον ίδιο μισθό με αυτούς; Δεν καταλάβανε ότι αυτή τη φορά οι πολίτες τους γυρίσανε την πλάτη, στείλανε 8 κόμματα στη βουλή και ίσως την άλλη φορά στείλουν 10;
 
Μα τόσο λίγο μυαλό διαθέτουν;

«Αμερικάνοι, φονιάδες των λαών;»

Μια ζωή όλοι οι αριστεροί φωνάζανε, «Αμερικάνοι ,φονιάδες των λαών». Τώρα που ήρθαν στην εξουσία ξαφνικά οι «φονιάδες» γίνανε πολύτιμοι σωτήρες και μεγαλοεπενδυτές.
 
Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο πολύ άλλαξαν οι αμερικάνοι ή μεταλλάχτηκαν οι αριστεροί;
 
Από έξω από το χώρο πολλά τραγούδια έτσι σύντροφοι;

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.