Ελλας η χωρα των θαυματων

Αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας μόνο ως θαύματα θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει κάποιος. Και σίγουρα δεν μιλάμε για το αναλλοίωτο σκήνωμα του μοναχού Βησσαρίωνα. Μιλάμε για πολιτικά θαύματα. Γιατί πώς αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος το φαινόμενο να αυξάνεται ο αριθμός των απολυομένων εργαζομένων και η κυβέρνηση να μας λέει ότι μειώνεται η ανεργία. Από την άλλη η ακρίβεια να εξυψώνεται και η κυβέρνηση να μας μιλά για μείωση του πληθωρισμού. Ή οι υποκλοπές να συνεχίζονται αλλά η κυβέρνηση να μας τονίζει ότι η δημοκρατία μας είναι ισχυρή. Στον κατάλογο θα μπορούσε να προσθέσει κάποιος χιλιάδες παραδείγματα.

Και για του λόγου το αληθές οι δηλώσεις του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, ο οποίος παρέθεσε προχθές στοιχεία σύμφωνα με τα οποία έχει αυξηθεί το κατά κεφαλήν εισόδημα, έχουν αυξηθεί σε ποσοστό διπλάσιο από τον πληθωρισμό οι μισθοί, η ανεργία μειώθηκε και οι θέσεις εργασίας αυξήθηκαν, ενώ ο πληθωρισμός και η ακρίβεια έχουν πάρει την κατιούσα.

Αυτή η εικόνα μόνο σε θαύμα θα μπορούσε να αποδοθεί. Και βέβαια αυτά μόνο στην Ελλαδίτσα μας μπορούν να συμβούν. Το θέμα όμως είναι ότι ο λαός γνωρίζει και έχει κρίση για να κρίνει… Ευτυχώς…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.