Ειναι θεμα ζητησης

Της Έκδοσης

Ως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κρίνουμε την συνέντευξη του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΔΕΔΑ Μάριου Τσάκα στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» με την αφορμή της άφιξής του στην περιοχή μας για τα εγκαίνια του έργου επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου στην Περιφέρειά μας.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τόσο ως προς τις πρακτικές πληροφορίες που αφορούν στη διαδικασία σύνδεσης για τους ενδιαφερόμενους πολίτες και επιχειρήσεις αλλά και για το γεγονός που επιβεβαίωσε ο ίδιος ότι η περαιτέρω επέκταση, μετά την ολοκλήρωση αυτής της πρώτης φάσης του έργου το 2023, θα γίνει με βάση την ζήτηση που υπάρχει από πλευράς των πολιτών.

Επιβεβαιώνοντας μάλιστα ότι η πολιτική της συλλογής υπογραφών από τον Δήμο Ιάσμου αλλά και οι πρόσφατες κινήσεις από πλευράς του ΔΠΘ που αποδεικνύουν την ζήτηση είναι μάλλον η σωστή. Αυτό βέβαια μένει να κριθεί και στην πράξη, με την εταιρεία να εντάσσει δηλαδή τόσο τον Δήμο Ιάσμου όσο και το ΔΠΘ στον προγραμματισμό της.

Κρατάμε ωστόσο το γεγονός ότι οι πολίτες και οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται θα πρέπει να εκδηλώσουν από τώρα το ενδιαφέρον τους ούτως ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος, από την ήδη «χαμένο» λόγω καθυστερήσεων, ώστε να μπορούν και οι συμπολίτες εκτός των ορίων του Δήμου Κομοτηνής να ενταχθούν στο δίκτυο το συντομότερο, του 2023, δυνατόν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.