Εδω απολογισμος, εκει απολογισμος, που ειναι ο απολογισμος;

Της έκδοσης

Το θέμα του απολογισμού της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κομοτηνής τέθηκε ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, μετά από αρκετό καιρό, είναι η αλήθεια, που δεν είχε γίνει συζήτηση για αυτόν.

Να θυμίσουμε πως πριν από το καλοκαίρι του 2022, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ζητούσαν μετ’ επιτάσεως τον απολογισμό, που δεν έκανε η δημοτική αρχή, κυρίως με την αιτιολογία ότι περίμεναν να επιστρέψουν στις δια ζώσης συνεδριάσεις.

Μετά από επανειλημμένες κρούσεις, τελικά Δήμαρχος κ. Γιάννης Γκαράνης φάνηκε να είναι έτοιμος για αυτόν, όμως μεσολάβησε το καλοκαίρι, και φαίνεται πως όλες οι πλευρές έχασαν το ενδιαφέρον τους.

Όμως το θέμα, επανήλθε από τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Γραβάνη, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποσπώντας από τον Δήμαρχο την διαβεβαίωση πως θα κάνει τον απολογισμό… σύντομα, μιας και χρειάζεται, όπως τόνισε, επικαιροποίηση, γιατί πέρασαν έξι μήνες από τότε που τον είχε έτοιμο.

Δεν ξέρουμε πότε θα γίνει ο απολογισμός, αλλά με λίγους μήνες να έχουν μείνει μέχρι το καλοκαίρι, και με τις εθνικές εκλογές να μεσολαβούν, δεν θα μας εξέπληττε αν και πάλι χαθεί στον ορυμαγδό της καθημερινότητας.

Εκτός βέβαια και αν ο κ. Γκαράνης εμπνευστεί από τον προκάτοχό του, ο οποίος είχε κάνει ευγενές άθλημα το να αποφεύγει τέτοιες κακοτοπιές, και είχε δηλώσει πως «τον απολογισμό τον κάνουν οι ψηφοφόροι στην κάλπη».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.