Δυο διαφορετικα «καλωσορισματα»

Της Έκδοσης

Χωρίς πρότερη ενημέρωση ούτε στους δημοσιογράφους της περιοχής έφθασε χθες Δευτέρα στη Θράκη ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Χωρίς πρότερη ενημέρωση, πλην μιας ανάρτησης στο twitter του όπου ενημέρωσε για την επίσκεψή του στην Ξάνθη, αλλά δίχως και μυστικότητα δεδομένου ότι επετράπη κανονικά η κάλυψη από όσους δημοσιογράφους τελικά το πήραν χαμπάρι τόσο στην Ροδόπη όσο και στην Ξάνθη.

Χωρίς πρότερη ενημέρωση αλλά με θερμή ανταπόκριση, τουλάχιστον σε επίπεδο δηλώσεων κατά την επίσκεψή του στο παράρτημα του ΕΦΕΠΑΕ που αντικαθιστά όπως είπε και ο ίδιος την ΔΕΣΜΟΣ ΑΜ-Θ, με την ελπίδα – αυτή ήταν και η έκκλησή του προς τους εργαζομένους – το συντομότερο δυνατόν να έχουμε αποτελέσματα, ως προς τις αξιολογήσεις και εγκρίσεις των προγραμμάτων ώστε να φθάσουμε και στην εκταμίευση.

Θερμό ιδιαίτερα και το «καλωσόρισμα» των τοπικών βουλευτών κ.κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, Αναστάσιου Δημοσχάκη και Σταύρου Κελέτση καθώς και του προέδρου του ΕΒΕΡ που και ευχαριστίες απηύθυναν για την παρέμβασή του στην λύση του «γόρδιου ΔΕΣΜΟΥ» και στα υπόλοιπα που αναμένονται τόσο ως προς την λειτουργία του παραρτήματος όσο και στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ γενικότερα.

Εν αντιθέσει ωστόσο με το θερμό καλωσόρισμα των τοπικών πολιτευτών μας, τα σχόλια των συμπολιτών στα social media κάτω από τα σχετικά ρεπορτάζ. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις αναρτήσεις του «ΠτΘ» που μάλλον αποδεικνύουν την αγανάκτηση επί των διαμειβομένων στην ΔΕΣΜΟΣ και της ευρύτερης βέβαια πραγματικότητας στο πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη.

Στα πιο «κόσμια» πάντως το πετυχημένο κατά την άποψή μας «ήρθε μάλλον να πάρει τα κλειδιά από τους επαγγελματίες» ως άλλη υπενθύμιση παρελθοντικών δηλώσεών του και των αποτελεσμάτων των έως τώρα, κυβερνητικών επιλογών, σε ό,τι αφορά το επιχειρείν!

Ως άλλη υπενθύμιση αν μη τι άλλο!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.