Δολωμα προς τροχαιους!!!

Ο τροχονόμος την έχει στήσει έξω απ το μπαρ και ψάχνει για μεθυσμένους οδηγούς. Την ώρα του κλεισίματος βλέπει έναν, που βγαίνει από το μπαρ, μπουρδουκλώνεται μερικές φορές και πάει προς το αυτοκίνητό του.
 
Ψάχνει να βρει τα κλειδιά του για κάνα πεντάλεπτο, τα βρίσκει και ψάχνει για ένα ακόμη πεντάλεπτο να βρει την κλειδαρότρυπα της μίζας. Εν τω μεταξύ, όλοι οι υπόλοιποι πελάτες του μπαρ την έχουν κάνει με τα αυτοκίνητά τους για τα σπίτια τους. Ο τύπος, αφού κατάφερε κι έβαλε το κλειδί στη μίζα και έβαλε μπρος τη μηχανή, ξεκινάει και ο τροχονόμος τον σταματάει αμέσως και του κάνει αλκοτέστ. Το τεστ όμως δείχνει μια μεγάλη κουλούρα!
 
– Μα πώς είναι δυνατόν; απορεί ο τροχονόμος.
Και ο τύπος:
– Απόψε ήταν η σειρά μου να κάνω το δόλωμα. 

Οι απειλητικές επιστολές του ΙΚΑ

Μετά από 15 περίπου χρόνια το ΙΚΑ, τα «κεντρικά Αθηνών» στείλανε απειλητική επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ που ήταν το 2000 έως το 2002 στη Ροδόπη και του λένε.
 
-Αν δεν πληρώσεις 7,500 € τα ένσημα του 2011 – 2012 θα αναγκαστούμε να σου πάρουμε το σπίτι και 1002 παπαδιές!!!
 
Μα πότε επιτέλους θα πάρει μπρος αυτό το σάπιο σύστημα το ελληνικό!!!Για τις χρονιές που ζητάνε τα ένσημα η συγκεκριμένη υπάλληλος είναι στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ και όχι στο τοπικό!!!
 
ΚΑΙ ΟΜΩΣ βρήκανε ένα όνομα και στείλανε την επιστολή!!! Λίγο ντροπή; λίγη τσίπα μήπως;
 
Ε!!! καλά ποιος την έχασε για να τη βρει η ελληνική δημόσια διοίκηση; 

Έλεγχοι σχεδόν καθημερινά

Καθημερινά σχεδόν όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι ελεγχόμενοι είτε για το ΙΚΑ είτε για τις αποδείξεις είτε για το τσιγάρο είτε για υγειονομικές παραβάσεις.
 
Ρε παιδιά, εσείς των ελέγχων, προσέξτε λίγο. Οι μοναδικοί εναπομείναντες που πληρώνουν ακόμη, φόρους υπαλλήλους, ένσημα, τρελά νούμερα σε ΔΕΗ, νερό, δημοτικά τέλη και άλλα πολλά, είναι οι επαγγελματίες, οι οποίοι εργάζονται πάνω από 16 ώρες την ημέρα στα καταστήματά τους, χαλαρώστε λίγο.
 
Σκεφτείτε λίγο. Πώς είναι τόσο εύκολο να γράφεις «δίκαια» κατά το νόμο Βρούτση ένα πρόστιμο 10.500 € ; Τι είναι τα χιλιάδες ευρώ, στραγάλια; Για σκέψου λίγο ότι εκείνη την ώρα γράφεις ένα πρόστιμο όσο είναι ένα χρονιάτικο δικό σου… Πώς βγαίνουν;
 
Κι εσύ Αλέξη άλλαξε κάτι, μην αφήνεις τις αδικίες που κληρονόμησες από την φαυλοκρατία…. Μας κούρασες, μας εξάντλησες, κατάλαβέ το…
 
Μην ακούς τους διαφόρους κατρούν-κάλους, είναι άσχετη από την αγορά και σε εκθέτουν!!! 

Γεια σου βρε έλληνα!!!

Στο ένα χέρι τον φραπέ μαζί με την τυρόπιτα! Στο άλλο χέρι το κινητό και το τσιγάρο! Το τιμόνι; με τα γόνατα! Απλά, καθημερινά πράγματα και κόλπα ελληνικά!!!.
 
Πού να τα ξέρουν αυτά οι ευρωπαίοι οι οποίοι δεν θα τα μάθουν και ποτέ!!! Γιατί τέτοιες «σπουδαίες» ικανότητες έχουμε μόνο εμείς! Άντε δώστε μας τα λεφτά κουτόφραγκοι, και πάρτε τον δρόμο, αυτά τα κόλπα δεν είστε ικανοί να τα μάθετε ποτέ!!!
 
Και να μην σας νοιάζει πώς θα τα μοιραστούμε τα λεφτά εμείς, εντάξει; Αν ενδιαφέρεστε όμως, να σας το πούμε και αυτό. Οι λίγοι βο(υ)λευτές θα πάρουν τα πολλά, και οι πολλοί Έλληνες θα πάρουν τα λίγα! Απλά κατανοητά πράγματα!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.