Δημιουργια ΜΕΘ παιδων στο Νοσοκομειο Αλεξανδρουπολης μεσω της Gastrade;

Της έκδοσης

Να δημιουργηθεί Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, είναι ένα από τα δύο αιτήματα που κατέθεσε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης προς την Gastrade, που έχει αναλάβει τη λειτουργία της μονάδας FSRU.

Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος στην πρόσφατη απολογιστική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, σημειώνοντας πως έχουν κατατεθεί εγγράφως δύο αιτήματα.

Το πρώτο είναι η δημιουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας για παιδιά στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και το άλλο η δωρεάν τροφοδοσία με φυσικό αέριο όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου.

Από ό,τι ειπώθηκε από τον κ. Ζαμπούκη, φαίνεται πως υπάρχει ήδη θετική ανταπόκριση από την εταιρεία, που ζητά καθημερινά στοιχεία σχετικά με την υλοποίηση των δύο αιτημάτων, και έτσι ίσως ικανοποιηθεί ένα αίτημα που τελευταία έχει ακουστεί αρκετά στην περιοχή μας.

Βέβαια ακόμα θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, αφού ακόμα είναι στις διαπραγματεύσεις, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως δεν αρκεί να δημιουργηθεί μόνο η μονάδα, θα πρέπει και να στελεχωθεί, ώστε να μην μας μείνουν μόνο τα μηχανήματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.