Δηλωστε ενδιαφερον

Της Έκδοσης

Γράφαμε στο χθεσινό μας φύλλο για την έναρξη των εργασιών της ΔΕΔΑ, ήτοι τα έργα για την εγκατάσταση του νέου δικτύου φυσικού αερίου στην Κομοτηνή.

Οι εργασίες λοιπόν ξεκίνησαν με τον ορίζοντα ολοκλήρωσής τους να τοποθετείται το 2023 καλώς εχόντων των πραγμάτων, όταν βέβαια σύμφωνα και με τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Τσάκα, Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας, οι συνδέσεις θα γίνουν απευθείας.

Ο ίδιος μάλιστα είχε επισημάνει στην συνέντευξή του στον «ΠτΘ» ότι οι πολίτες θα πρέπει να δηλώσουν από τώρα το ενδιαφέρον τους, ούτως ώστε να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Οι πολίτες της Κομοτηνής από όπου θα γίνει η αρχή αλλά και οι πολίτες των οικισμών που ενδεχομένως θα ακολουθήσουν. Άλλωστε όπως είχε πει ο κ. Τσάκας ο μετέπειτα σχεδιασμός επέκτασης του δικτύου, εκτός Κομοτηνής, θα γίνει με βάση τη ζήτηση.

Εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Τσάκα αναμένεται να δοθούν και περισσότεροι δίαυλοι επικοινωνίας, όπως και καταστήματα της ΔΕΔΑ και στην πόλη μας. Μέχρι τότε όμως οι ενδιαφερόμενοι ενδεχομένως να κερδίσουν χρόνο. Επομένως σπεύσατε καθώς όπως μαθαίνουμε εν αντιθέσει με άλλες πόλεις της ΠΑΜ- Θ μέχρι στιγμή στην Κομοτηνή το ενδιαφέρον δεν εκδηλώνεται.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.