Δικαιη αγανακτηση

«Δεν είναι δυνατόν να περιμένει ο κόσμος τόσο καιρό απλήρωτος χωρίς καν το βοήθημα του κράτους το οποίο υποτίθεται ότι θα το παίρναμε γρήγορα και αυτοί να μας κοροϊδεύουν ότι θα πληρωθούμε άμεσα. Με ποιους έχουν να κάνουν; Με παιδάκια; Οικογενειάρχες είμαστε με προβλήματα οικονομικά. Είναι όλοι τους απαράδεκτοι».

Δίκαιη η αγανάκτηση της προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στην «Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία» Φιλιώς Αθανασίου. Εδώ και τέσσερις μήνες 1600 εργαζόμενοι βρίσκονται έρμαια της κυβερνητικής αδιαφορίας.

Δίκαιη η αγανάκτηση των εργαζομένων γιατί οι επαναλαμβανόμενες δεσμεύσεις από πλευράς υπουργείου δεν υλοποιούνται. Με διάφορα προσχήματα μεταθέτει συνεχώς την επίλυση των προβλημάτων των εργαζομένων που με το δίκιο τους αισθάνονται ότι τους κοροϊδεύουν. Από τον Άννα στον Καϊάφα μεταφέρονται οι ευθύνες. Από την κυβέρνηση στις Τράπεζες και από εκεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν να δοθούν τώρα λύσεις στα υπερώριμα και δίκαια αιτήματά τους. Τα οικονομικά τους προβλήματα διογκώνονται καθημερινά.

Για το καλό της κοινωνικής συνοχής πρέπει να δοθεί άμεση λύση που θα έχει στόχο την διασφάλιση ενός εργασιακού καθεστώτος και η οποία θα σέβεται την αξιοπρέπεια και την ελευθερία των εργαζομένων.


google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.