Διαδικτυακες κοντρες Κατσιμιγα-Καραγιωργη… για το σκαμνακι

Της έκδοσης

Μια πρόγευση για το τι θα ακολουθήσει στην αρένα του περιφερειακού Συμβουλίου, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τριών παρατάξεων, της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης, της Περιφέρειας σε Δράση και της  Αδέσμευτης Αναπτυξιακής Ανασυγκρότησης, έδωσε η πρώτη διαδικτυακή κόντρα μεταξύ του επικεφαλής της παράταξης της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας κ. Κώστα Κατσιμίγα και του τρίτου εταίρου της συνεργασίας, του κ. Ανδρέα Καραγιώργη.
 
Σε συνέχεια προφανώς της ανακοίνωσης της παράταξής του… περί πράσινων καρεκλών μετά τη συνεργασία, ο κ. Κατσιμίγας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των χωρικών και των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, στους οποίους δεν εντάχθηκε ο κ. Καραγιώργης, φωτογραφία από ένα σκαμπό, γράφοντας «Έτοιμη και η καρέκλα του Ανδρέα Καραγιώργη, του τρίτου συνεταίρου στην “προγραμματική” συμφωνία στην περιφέρεια ΑΜΘ. Δυστυχώς οι πολυθρόνες γραφείου τελειώσανε. Επιλέχτηκε ένα σκαμπουδάκι, σε ουδέτερο χρώμα, για να υπενθυμίζει το “ανεξάρτητος”, αλλά σε όμορφο ιταλικό design!!! Να μην γινόμαστε και πλεονέκτες!!!»
 
Την ειρωνεία του κ. Κατσιμίγα δεν φαίνεται να εκτίμησε ο κ. Καραγιώργης, ο οποίος απάντησε κάτω από την ανάρτηση «Καθόλου ευγενικό, αλλά δεν πειράζει!!! Ο καθένας κρίνεται από την πορεία της ζωής του. Όμως θα ήθελα να ξέρεις ότι και καρέκλα υπήρχε και μάλιστα άνετη. Αλλά ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια στην ζωή του. Ο καιρός γαρ εγγύς. Θα δείξει ποιος μπορεί να κάνει δουλειά και ποιος είναι μόνο ατεκμηρίωτες φαντασιώσεις. Καλή συνέχεια. !!!»
 
Από αυτές τις αρχικές αψιμαχίες, φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον στην Περιφέρεια, τουλάχιστον από επίπεδα καβγάδων. Το αν θα υπάρχει θετικό αποτέλεσμα για τους πολίτες της ΑΜΘ, αυτό θα φανεί…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.