Χρειαζεται καλυτερη διαχειριση και στα τεστ

Της Έκδοσης

Το αδιαχώρητο προκλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από τον χώρο της Διεύθυνσης Υγείας, όπου θα γινόταν τα τεστ για τον κορωνοϊό, με εκατοντάδες να περιμένουν, για αρκετή ώρα πριν ξεκινήσουν τα τεστ.

Και το εκατοντάδες δεν είναι σχήμα λόγου, μιας και ενώ μοιράστηκαν χαρτάκια για 100 τεστ, πολλοί ήταν αυτοί που θα πρέπει να περιμένουν μέχρι σήμερα για να κάνουν το τεστ (και αυτό αν πάλι τα καταφέρουν).

Από τη μία, είναι αναμενόμενο να είναι πολύ μεγαλύτερο το ενδιαφέρον από τις προηγούμενες φορές, μιας και είναι περισσότερα τα κρούσματα και μεγαλύτερος ο φόβος.

Για αυτό όμως θα έπρεπε να έχει ληφθεί μέριμνα, αφενός για περισσότερα συνεργεία σε διαφορετικά σημεία (είχε γίνει και παλιότερα αν θυμάστε, σε Διεύθυνση Υγείας και Νομαρχία) και αν αυτό δεν είναι δυνατόν, μιας και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες, να φροντίσουν ώστε το κοινό να γνωρίζει ότι δεν θα μπορέσουν όλοι να εξυπηρετηθεί.

Άλλωστε πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν στην διεύθυνση Υγείας, ακόμα και μισή ώρα νωρίτερα, είδαν τι γινόταν και αμέσως γύρισαν και έφυγαν.

Για αυτό, και με το lockdown προ των πυλών, καλύτερα θα ήταν να μην προκαλούμε συνωστισμούς, ιδιαίτερα όταν η ιδέα είναι να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.