Μπλοκο… διπλοπαρκαρισματος στην Κομοτηνη

Της Έκδοσης

Μια μεγάλη ουρά σχηματίστηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί την Παρασκευή μέσα στην Κομοτηνή, εξαιτίας του συνήθους υπόπτου, του διπλοπαρκαρίσματος.

Η ουρά των οχημάτων ξεκινούσε από τη διασταύρωση της οδού Σοφίας Βέμπο και έφτανε μέχρι τον ΟΤΕ, και θα είχε γίνει πολύ μεγαλύτερη, αν δεν υπήρχε η «βαλβίδα» της Παρασίου για τους οδηγούς που είχαν φτάσει στο όριο της υπομονής τους.

Με τον έντονο καύσωνα να κάνει την υπομονή να φτάνει στα όριά της πολύ πιο γρήγορα, ένα βανάκι του Δήμου Κομοτηνής προσπαθούσε να περάσει από το πολύ μικρό άνοιγμα που είχε μείνει ανάμεσα στα οχήματα, σχεδόν επάνω στη στροφή.

Και ενώ κλήθηκε η τροχαία, και το όχημα προσπαθούσε να κάνει τις απαραίτητες μανούβρες ώστε να περάσει ίσα ίσα, χωρίς να χτυπήσει τα οχήματα, βρέθηκε ο οδηγός του ενός, για να λύσει το γόρδιο δεσμό που είχε δημιουργηθεί.

Για ακόμα μια φορά λοιπόν η κίνηση στην πόλη, μαζί με την έλλειψη οδηγικής κουλτούρας οδήγησε σε μποτιλιάρισμα, και εκνευρισμό, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Η Οδός Αγίου Γεωργίου έχει δημιουργήσει και άλλες φορές προβλήματα, λόγω και της φύσης της. Όμως εκτός και αν ξαφνικά μας έρθει επιφοίτηση και αποκτήσουμε όλοι καλύτερη οδηγική παιδεία, πολύ φοβόμαστε πως τέτοια φαινόμενά θα επαναλαμβάνονται.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.