Αρκετα!

Μετά την τετραετή εγκατάλειψη της Περιφέρειας, και την κρίση που ο ΣΥΡΙΖΑ μας κράτησε με τις παράλογες εμμονές του, έρχεται η πρώτη κυβέρνηση αυτών πού δεν δούλεψαν ποτέ και πουθενά, να προσθέσει και άλλα αχρείαστα προβλήματα στον τόπο μας. Εθνικά θέματα ανοίγονται χωρίς λόγο το ένα μετά το άλλο διχάζοντας το λαό μας. Συμφωνίες υπογράφονται στο πόδι αδιαφορώντας για εθνικές θέσεις δεκαετιών. Κερασάκι στην κυβερνητική τούρτα οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί με Τουρκία και Αλβανία μετά το Σκοπιανό. Γιατί άραγε, όλα αυτά συμβαίνουν λίγο πριν τις εκλογές πού  θα μας απαλλάξουν άλλωστε από την πιο καταστροφική κυβέρνηση της ιστορίας μας;
 
Ως τότε δυστυχώς, δεν μπορεί να έχουμε καμία εμπιστοσύνη στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν δεχόμαστε καμία έκπτωση και καμία παραχώρηση. Μένει μόνο να αποχωρήσουν παραδεχόμενοι, αν αντέχουν, τα λάθη τους όσο είναι ακόμη καιρός. Όσο μπορεί να διασωθεί ότι έχει απομείνει. Και  επιτέλους ας εμπνευστούν από τους ήρωες του 1821 στους οποίους οφείλουμε  την ελευθερία μας και την ασφάλεια μας σαν λαός. Κάτι πού διαφύλαξαν με ανείπωτες θυσίες οι πρόγονοί μας μετά το ’21. Αυτό ήταν το μήνυμα της φετινής 25ης Μαρτίου. Φτάνουν πια τα παιχνίδια εις βάρος της τιμής και της ευημερίας του ελληνικού λαού.
 
Όσον αφορά ειδικότερα την περιοχή μας, μία μόνο λέξη περιγράφει την κατάστασή μας. Αρκετά! Αρκετά έχει πληγεί ο νομός Ροδόπης από την αβελτηρία της κυβέρνησης με τους αγρότες να βρίσκονται στα πρόθυρα οικονομικής καταστροφής και τους επαγγελματίες να αγκομαχούν. Αρκετά με την προβληματική παιδεία και την ανύπαρκτη υγεία. Αρκετά με τις πλημμύρες, τις καταστροφές και τις γέφυρες πού γκρεμίζονται. Αρκετά με τις ΣΥΡΙΖΑ εξαγγελίες χωρίς αύριο. Αρκετά! Η Περιφέρεια Αν.Μακεδονίας-Θράκης είναι πιο φτωχή από ποτέ!
 
Αρκετά με τους ερασιτέχνες! Ήρθε η ώρα να ανακτήσουμε δυνάμεις, να πιστέψουμε στις ικανότητες μας και να εμπιστευτούμε το ανανεωμένο, δημοκρατικό, προοδευτικό και ταυτόχρονα πατριωτικό Κίνημα Αλλαγής. Για τις νέες απαραίτητες αλλαγές και τομές στην οικονομία, την γεωργική παραγωγή, την υγεία, την κοινωνική στήριξη, την εκπαίδευση και  την προσχολική αγωγή τους, καθώς και τα δικαιώματα του κάθε γονιού, του κάθε παιδιού και του κάθε εργαζόμενου πολίτη. Ας το ξεκαθαρίσουμε. Και αυτά τα δικαιώματα μας είναι αδιαπραγμάτευτα.
 
Θα επανέλθω με προτάσεις για την Ροδόπη πού αξίζουμε!
 

*Η Κυριακή (Κική) Γολγάκη είναι υποψήφια βουλευτής Ροδόπης με το ΚΙ.ΝΑΛ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.