Αργες αλλα σταθερες οι εργασιες κατασκευης του δρομου Μαρωνεια – Δικελλα

Της έκδοσης

Στην εξέλιξη των εργασιών του δρόμου Μαρώνεια – Δίκελλα αναφέρθηκε κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος.

Ερωτηθείς σχετικά εξήγησε ότι οι εργασίες προχωρούν αργά και πάρα πολύ προσεχτικά με την επιτήρηση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας, δεδομένου του αρχαιολογικού πλούτου της περιοχής για να εκφράσει την άποψη ότι η ολοκλήρωσή του θα αργήσει να φτάσει.

Όπως τόνισε ο ίδιος οι ρυθμοί που ακολουθούνται δεν είναι «κακοί» δεδομένης της ιδιαιτερότητας της περιοχής για να υπογραμμίσει «καλύτερα να αργήσουμε κανέναν χρόνο παραπάνω και να γίνει κάτι σωστό, παρά να τα ισοπεδώσουμε όλα».

«Εγώ δεν αναμένω την ολοκλήρωσή του ούτε του χρόνου το Καλοκαίρι» ανέφερε σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε για να υπογραμμίσει πως και τα σχεδιαζόμενα χρονοδιαγράμματα εφόσον κριθεί απαραίτητο θα αναθεωρηθούν. «Το έργο προχωράει αργά αλλά σταθερά και αυτό είναι το ευτύχημα» σημείωσε για να καταλήξει λέγοντας πως «έστω και λίγο διάστημα μετά την προβλεπόμενη ημερομηνία θα ολοκληρωθεί».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.