Απολογισμος μεχρι το τελος του χρονου απο το Δημαρχο Κομοτηνης

Της Έκδοσης

Την υπόσχεση πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα πραγματοποιήσει απολογισμό των πρώτων δύο ετών της θητείας του, έδωσε προς το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, απαντώντας σε ερώτηση που του έγινε για το θέμα, που πηγάζει ίσως από τους πρόσφατους απολογισμούς που έκαναν τόσο ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν (ζωντανά, μπροστά από το ανακαινισμένο Δημαρχείο Σώστη) και ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος (γραπτά μεν, αλλά εκτεταμένα). Να θυμίσουμε δε τους απολογισμούς του Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου, που γίνονται κάθε χρόνο τον Γενάρη, ανελλιπώς.

Είναι αλήθεια πως οι απολογισμοί είναι μία έκφανση λογοδοσίας που εδώ και χρόνια είναι κομμένοι στο Δήμο Κομοτηνής, όπως παρατηρήθηκε και εντός του συμβουλίου τη Δευτέρα, με τον πρώην Δήμαρχο κ. Πετρίδη να έχει ιδιαίτερη αλλεργία σε αυτούς.

Η αλήθεια είναι πως οι απολογισμοί αυτοί καθ’ αυτοί, δεν αποτελούν και ιδιαίτερο εργαλείο ελέγχου της εκάστοτε Δημοτικής ή Περιφερειακής αρχής, αλλά τουλάχιστον μπορούν να αποτελέσουν μια βάση, και για την ίδια την διοίκηση, για το πώς λειτουργεί και πού χρειάζεται βελτίωση. Περιμένουμε πάντως…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.