Ανησυχια για τα παιδια στις γεφυρες στην εισοδο της Κομοτηνης

Της Έκδοσης

Την ανησυχία τους εκφράζουν κάτοικοι της περιοχής των γεφυρών στην δυτική είσοδο της πόλης, λόγω της συνήθειας που φαίνεται πως έχει αναπτυχθεί από νεαρούς συμπολίτες μας επί της παλαιάς σιδηροδρομικής γραμμής που περνά πάνω από τις γέφυρες.

Και μπορεί σήμερα το τρένο σε ό,τι αφορά την Κομοτηνή να παραμένει ανενεργό ωστόσο μια πιθανή επανεκκίνησή του, μπορεί να «πιάσει» ανενημέρωτους τους προαναφερθέντες συμπολίτες μας οι οποίοι συχνάζουν στο σημείο καθημερινά.

Η προβληματική της κατάστασης είναι ότι τα παιδιά συγκεντρώνονται πάνω στις γραμμές, ενώ η στενότητα του χώρου σε περίπτωση που κριθεί αναγκαία η άμεση, και πολύ δε περισσότερο η ξαφνική απομάκρυνσή τους – σε περίπτωση τρένου- είναι τέτοια που ακόμα και αν αυτή καταστεί εφικτή μπορεί να εγκυμονεί άλλους κινδύνους τραυματισμού λόγω βιασύνης αλλά και συνωστισμού.

Να σημειωθεί ότι και στο πρόσφατο παρελθόν δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία για συστάσεις στα παιδιά, που μόνο στόχο έχουν την ασφάλεια των ιδίων, ωστόσο μετά την απομάκρυνση των αστυνομικών αυτά επιστρέφουν στο σημείο.

Οι κάτοικοι της περιοχής εφιστούν την προσοχή αρχικά στα ίδια τα παιδιά και αφετέρου στους γονείς και κηδεμόνες τους ούτως ώστε αποφευχθεί το οποιοδήποτε ατύχημα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.