Ανεβαινει το προεκλογικο θερμομετρο

Της έκδοσης

Μπορεί μόλις να ξεμπερδέψαμε με τις Εθνικές εκλογές, όμως με την ολοκλήρωση τους, ανοίχτηκε πεδίο δόξης λαμπρό για τους αυτοδιοικητικούς, που πρέπει να τρέξουν τώρα να προλάβουν για να κάνουν συνδυασμούς, μιας και… τα μπάνια του λαού τον Αύγουστο, που θεωρείται «νεκρός» προεκλογικά μήνας, ουσιαστικά περιορίζουν σημαντικά τον προεκλογικό χρόνο.

Ήδη βλέπουμε ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων και υποψηφίων από όλες τις μεριές, και ειδικά στην Κομοτηνή, βλέπουμε και να έχει ξεκινήσει η αντιπαράθεση για τα καλά, μαζί με το κυνήγι των υποψηφίων Συμβούλων, τόσο για το δημοτικό, όσο και για τα τοπικά συμβούλια.

Μάλιστα βλέπουμε να μπαίνει στο πεδίο της αντιπαράθεσης ξανά μετά από 15 σχεδόν χρόνια η ΔΕΥΑΚ, με αφορμή τους ισολογισμούς της, ένα ζήτημα το οποίο περιμένουμε να μας απασχολήσει αρκετά μέχρι την ημερομηνία των εκλογών.

Βλέπουμε πάντως περιφέρεια και Δήμους να στηρίζουν αρκετά τις διάφορες εκδηλώσεις που θα γίνουν μέσα στο καλοκαίρι. Ακόμα και ο Δήμος Ιάσμου, τώρα που δεν είναι πια εκεί ο Οντέρ Μουμίν, φαίνεται να έχει επαναφέρει τις σχέσεις με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου, στηρίζοντας τη συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη, επιτρέποντας μάλιστα αυτή να γίνει στον αύλειο χώρο του παλιού Δημοτικού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.