“All you want is Greece”

Της Έκδοσης

“All you want is Greece” ή ελληνιστή «Το μόνο που θέλεις, είναι η Ελλάδα» είναι το κεντρικό σύνθημα με το οποίο η Ελλάδα «ανοίγει» τα σύνορα της για το φετινό καλοκαίρι.

Το σύνθημα παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης ανακοινώνοντας παράλληλα πως καλώς εχόντων των πραγμάτων στο μέτωπο της πανδημίας ο Ελληνικός Τουρισμός αναμένεται να ανοίξει στις 14 Μαΐου.

Βεβαίως του «ανοίγματος» αυτού αναμένεται να προηγηθούν σταδιακές άρσης περιορισμών όπως η πιλοτική δοκιμαστική εφαρμογή των μέτρων τον Απρίλιο με επισκέπτες από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και με άλλα κράτη αναχώρησης όπου ο εμβολιασμός έχει προχωρήσει, όπως το Ισραήλ.

Πάντως ο κ. Θεοχάρης έδωσε και την καλή είδηση της «μετακίνησης» άνευ υποχρεωτικού «πράσινου διαβατηρίου» όπως έχει χαρακτηριστεί σε πολλές χώρες το πιστοποιητικό εμβολιασμού, τονίζοντας πως η είσοδος στην χώρα θα επιτρέπεται σε ταξιδιώτες οι οποίοι είτε θα έχουν εμβολιαστεί είτε θα διαθέτουν ανοσία λόγω ανάρρωσης είτε θα έχουν βρεθεί αρνητικοί στον COVID-19 σε πρόσφατο τεστ.

Άντε και στα δικά μας, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα προηγηθεί. Η μετακίνησή μας εννοώ και πέραν των 2χλμ ή των ορίων του Δήμου μας! Εκτός – για να βάλουμε και λίγο χιούμορ στην ζωή μας- κατά το γνωστό άσμα “All I want for Christmas is you” μας προετοιμάζουν για ….Καλά Χριστούγεννα!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.