6 με 7 εκατομμυρια ευρω για τις «αναγκες» μας σε iphone

«Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε», δεν γίνεται αλλιώς, κάτι πρέπει να μάς συμβαίνει τελικά.
 
Διαβάζω το νούμερο και με πιάνει ζαλάδα, γιατί σαν πρώτη δόση παραγγείλαμε 10 (δέκα) χιλιάδες iphones 6s και 6s Plus, διπλάσια από άλλες χρονιές!!! Θέλουμε δηλαδή σαν πρώτη δόση γύρω στα 6 με 7 εκατομμύρια ευρώ για τις «ανάγκες» μας σε iphonew, οι πωλήσεις των οποίων υπολογίζεται ότι θα σπάσουν όλα τα ρεκόρ στην ελληνική αγορά!!!
 
Τελικά πού κάνω λάθος, τι δεν καταλαβαίνω σχετικά με εμάς; 

Ανίκανοι, ατζαμήδες ή αφελείς;

Η ανικανότητα και η ατζαμοσύνη αυτών που μας κυβερνούν γίνονται σιγά σιγά παροιμιώδεις. Όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Αναστάσιος Πετρόπουλος, η κυβέρνηση σκέπτεται να επιβάλλει νέα «έκτακτη», (δηλαδή μόνιμη)!!! εισφορά στους επαγγελματίες, τους επιτηδευματίες, τους μικρομεσαίους υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων. Δηλαδή να εξοντώσει ό,τι απόμεινε από τον παραγωγικό τομέα της οικονομίας.
 
Μα ντιπ πια ερασιτέχνες κι άσχετοι; οδηγούν την χώρα και το λαό της στην πλήρη ισοπέδωση και καταστροφή.
 
Αρνούμενοι να βάλουν χέρι στο κράτος και να το νοικοκυρέψουν. 

Δεν μπορούν ή δεν θέλουν;

Μα… 250 χιλ επαγγελματίες δεν πληρώνουν το ΤΕΒΕ τους, όχι γιατί δεν θέλουν, αλλά γιατί δεν μπορούν, με αποτέλεσμα να είναι σήμερα χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, και σε λίγο (πάλι με νέο νόμο) θα μπουν φυλακή.
 
Πώς είναι δυνατόν να πληρώσουν και χαράτσι; Μα καλά δεν μπορείτε να καταλάβετε;
 
Πλέον μιλάμε για την επιβίωσή μας, για την αξιοπρέπειά μας, για την ύπαρξη της πατρίδας μας. Καλά λένε στο χωριό μου. «Η αλεπού στη φωλιά της δεν χωράει, αυτή πεπόνια κουβαλάει!!!» 

Περιοδεύουσα αξιωματική αντιπολίτευση

Οι τέσσερις υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ εντείνουν τις εξορμήσεις – περιοδείες ανά την επικράτεια ανεβάζοντας κατακόρυφα τους τόνους της αντιπολίτευσης κατά της κυβέρνησης αλλά και προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα!!! Για το «πακέτο» και τις ευθύνες της παράταξής τους; «Μούγκα στη στρούγκα»
Αμ, περάσανε τα μπερεκέτια πατριώτες!!! «Δεν μασάει πλέον η κατσίκα ταραμά…». Δεν το καταλάβατε στις τελευταίες εκλογές που πήρατε τους λιγότερους ψήφους από το 1974 έως σήμερα με 87% συσπείρωση; 

Ανατριχιαστικό!!!

Μου έρχεται να κλάψω κυρία Σταμάτη – Τσοχατζοπούλου, συγκινήθηκα βαθιά από τις δηλώσεις σου, ανατρίχιασα……
 
Τώρα που βγήκες από το «κολαστήριο» που σε κρατούσαν όπως λες, καλώς όρισες στο ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ (χωρίς εισαγωγικά) που ζούμε εξαιτίας των «τίμιων» πολιτικών στους οποίους ανήκε και ο σύζυγός σου… Α… να μην ξεχάσω να σε φωνάξω να με συμβουλέψεις για τις φούντες στις κουρτίνες μου, δεν είναι βέβαια όπως οι δικές σου των 5.000 €…
 
Άραγε σε ποιο κρατίδιο της Λατινικής Αμερικής θα την κοπανήσεις και εσύ μαζί με τον Άκη σου;; Μόλις βγει βεβαίως…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.