400 νεους φοιτητες σε βαθος 4ετιας θα φερει το Τμημα Εργοθεραπειας στην Κομοτηνη

Της Έκδοσης

400 νέους φοιτητές σε βάθος τετραετίας αναμένεται να φέρει το νέο Τμήμα Εργοθεραπείας στην Κομοτηνή που προανήγγειλε κατά την επίσκεψή του στο Διδυμότειχο στις αρχές της εβδομάδας ο υφυπουργός Παιδεία Άγγελος Συρίγος.

Αυτό επεσήμανε στην χθεσινή του συνέντευξη στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης υπογραμμίζοντας μάλιστα το γεγονός της μόνιμης παραμονής τους, δεδομένων των υποχρεωτικών εργαστηρίων και παρακολουθήσεων.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αναφέρθηκε στις εξαγγελίες του κ. Συρίγου υπογραμμίζοντας τόσο τα κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα και την καλή επαγγελματική προοπτική που θα έχουν οι απόφοιτοι του Τμήματος, τονίζοντας ότι θα λειτουργήσει ενισχυτικά και για την τοπική κοινωνία, μεταξύ άλλων και ως προς την στελέχωση του νέου νοσοκομείου Κομοτηνής.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο γεγονός της αύξησης των εισακτέων στο ΔΠΘ ήδη από φέτος, χαρακτηρίζοντας αμφότερα τα γεγονότα ως «ενδιάμεσες επιτυχίες» για την περιοχή μας, επισημαίνοντας ότι εφόσον επιστρέψουμε στην δια ζώσης διδασκαλία, αναμένεται αύξηση των διαμενόντων στην Κομοτηνή ήδη από τον φετινό Σεπτέμβρη.

«Ο αγώνας θα συνεχιστεί για το ΔΠΘ» ανέφερε ο ίδιος ερωτηθείς σχετικά με την διεκδίκηση και άλλων τμημάτων για να υπογραμμίσει πως «το ΔΠΘ και ο δρόμος της Νυμφαίας είναι τα δύο μεγάλα έργα που μπορούν να συντηρήσουν την περιοχή αυξάνοντας ουσιαστικά τους ανθρώπους που έρχονται να δράσουν, να ζήσουν, να επισκεφτούν και να αφήσουν τα χρήματά τους στην περιοχή».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.