Καταγγελιες για περιστατικα εγκληματικοτητας στο κεντρο της Κομοτηνης

Της έκδοσης

Πληθαίνουν τα παράπονα και ταυτόχρονα οι εκκλήσεις κατοίκων και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Ρολογιού στο κέντρο της Κομοτηνής, καθώς όπως καταγγέλλουν τα περιστατικά εγκληματικότητας κατά τις βραδινές ώρες έχουν πλέον γίνει καθημερινότητα.

Βανδαλισμοί παρκαρισμένων οχημάτων και καταστημάτων και απορρίμματα κάθε λoγής παρατημένα έξω από τα καταστήματα συνθέτουν το σκηνικό που αντικρύζουν σχεδόν καθημερινά κατά την έλευσή τους τις πρωινές ώρες στην εργασία τους, ως αποτέλεσμα των όσων διαμείβονται τις βραδινές ώρες.

Τα φαινόμενα αυτά δεν αποτελούν τωρινό φαινόμενο αλλά λαμβάνουν χώρα εδώ και πολλά χρόνια και παρά την άμεση επέμβαση των αστυνομικών αρχών όταν αυτές καλούνται στο σημείο όπως τονίζουν δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει.

Για τον σκοπό αυτό καλούν οποιονδήποτε αντιληφθεί κάποια ύποπτη κίνηση κατά τις βραδινές ώρες να απευθύνεται στην αστυνομία, ενώ ζητούν και τον επαρκή φωτισμό του δρόμου. Όπως εξηγούν η δημοτική αρχή μερίμνησε για την αλλαγή τον λαμπτήρων με δυνατότερο φωτισμό ο οποίος ωστόσο εκ του αποτελέσματος κρίνεται ανεπαρκής, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως ο κεντρικός εμπορικός δρόμος της Ερμού είναι «υπερφωτισμένος» εν αντιθέσει με την προέκτασή της.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.