Β’ Εθνικη Γυναικων: Ροδοπη 87 – Προοδευτικη Περαματος 0-3 (+Gallery)

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από το παιχνίδι Ροδόπη 87 – Προοδευτική Περάματος για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής γυναικών

Με την εξ αναβολής 5η αγωνιστική συνεχίστηκε μετά από αρκετό διάστημα το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών.  
Η Ροδόπη 87 πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση γνώρισαν την ήττα εντός έδρας δίκαια από την Προοδευτική Περάματος με σκορ 0-3.
Οι παίχτριες της Βίκυς Περιβολοπούλου  σαφώς επηρεασμένες από το μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας παρουσιάστηκαν κατώτερες των περιστάσεων, δεν απείλησαν ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα  και ηττήθηκαν από την ανώτερη και καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώροι ομάδα του Περάματος.
 
Οι φάσεις του αγώνα
Οι φιλοξενούμενες από την αρχή του αγώνα μπήκαν πιο δυνατά και πίεζαν από το πρώτο λεπτό.
Στο 4΄η Πελεκούδα εκτέλεσε απευθείας φάουλ που έφυγε λίγο άουτ και στοι 6΄και πάλι η Πελεκούδα με σουτ εντός μεγάλης περιοχής έκανε σένα σουτ που κατέληξε στην αγκαλιά της Βαδάση.
Η πρώτη στιγμή που απείλησε η Ροδόπη 87΄ήταν στο 12΄με ένα σουτ της Περιβολοπούλου που έφυγε ψηλά άουτ.
Στο 21΄για την ομάδα του Περάματος η Παπαδημητρίου από το  ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε με την μπάλα να φεύγεο άουτ.
Μια πολύ καλή ευκαιρία για την Ροδόπη θα σημειωθεί στο 28΄όταν η Πατεράκη θα βρεθεί τετ α τετ με την Υφαντή αλλά το πλασέ της δεν ήταν καλό και απομάκρυνε με διπλή προσπάθεια η τερματοφύλακας της Προοδευτικής.
Στο 29΄για την Προοδευτική Περάματος μετά από εκτέλεση κόρνερ η Νικοπούλου προειδοποίησε καθώς η κεφαλιά της χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
Στο 35΄οι φιλοξενούμενες θα προηγηθούν στο σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ δεξιά από την Πελεκούδα η Νικολοπούλου με κεφαλιά έκανε το 0-1 για την ομάδα της.
Λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 44΄οι φιλοξενούμενες θα κάνουν  θα πετυ΄χουν και δεύτερο γκολ όταν η Τσουρή έβγαλε ωραία κάθετη στην Ράπτη που σε τετ α τετ με την Βαδάση δεν δυσκολεύτηκε να την πλασάρει κάνοντας το 0-2.
 
Ίδια ήταν η εικόνα και στο δεύτερο μέρος όπου η ομάδα του Περάματος πέτυχε στο 58΄και τρίτο τέρμα εδραιώνοντας την νίκη της.
Από αριστερά έφυγε από κανονική θέση η Σκούρου ,οι  παίχτριες της Ροδόπης αδράνησαν νομίζοντας πως ήταν οφσάιντ, ανενόχλητη πάσαρε στην επερχόμενη  Ντόκου που με πλασέ έκανε το 0-3.
Δυστυχώς το παιχνίδι επισκίασε ο τραυματισμός της παίχτριας της Προοδευτικής Περάματος Ντόκου   καθώς σε μια ανύποπτη φάση και ενώ ήθελε σχεδόν ένα τέταρτο για τελειώσει το παιχνίδι η νεαρή παίκτρια σε μια διεκδίκηση έπεσε στο έδαφος και παρέμεινε ακίνητη στο έδαφος.
 Ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι, ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο   Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής για να διαπιστωθεί ότι ευτυχώς ο τραυματισμός ήταν μυϊκός.
Με καθυστέρηση μισής σχεδόν ώρας συνεχίστηκε το παιχνίδι για το τυπικό και μόνο της υπόθεσης.
 
Διαιτητής : Σιμίδης,
Βοηθοί : Χριστίδου – Στρατούδης
Ροδόπη 87 (Περιβολοπούλου) : Βαδάση, Κουφού, Χουτουριάδου, Μαυροπούλου, Γιαμπούρη, Ιωαννίδου (67’ Γεωργαντά), Γεωργοπούλου, Τσουκαλά (65’ Κακόψητου), Πατεράκη, Ζαχαριά, Περιβολοπούλου (78’ Αδάμου).
Προοδευτική  Περάματος (Ράπτης) : Υφαντή, Τσιούρη, Αρσένη (61’ Ασλανίδου), Λέντη, Νικολοπούλου, Παπαδημητρίου(Σαμουηλίδου), Ντόκου (75’ τραυματίστηκε ), Πελεκούδα, Ράπτη (71’ Μπισέλα), Μήττα, Σκούρου.
 
 Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
Ροδόπη 87 – Προοδευτική Περάματος – 0-3
Πανσερραϊκη – Τρίκαλα 2011 – 0-7
Πιερίδες Μούσες – Βόλος 2004 – 1-9
Μαγνησιακός – Μέντεκας Καλαμαριάς – 2-1
Ρεπό : Βασίλισσες της Θράκης
 
Η Επόμενη αγωνιστική 8η αγωνιστική (εξ αναβολής)
Ροδόπη  87 – Βασίλισσες Θράκης ,
Μαγνησιακός – Πιερίδες Μούσες,
 Προοδευτική Περάματος– Τρίκαλα,
Μέντεκας Καλαμαριάς – Βόλος 2004
Ρεπό η Πανσερραϊκή.

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.