Β Εθνικη ΕΣΠEΘΡ Βολει Γυναικων: ΑΕ Κομοτηνης-Αμαζονες Μαιστρου 3-1 σετ (+Gallery & Video)

Ρεπορτάζ,φωτογραφίες και video απο το παιχνίδι ΑE Κομοτηνής - Αμαζόνες Μαϊστρου για την 2η αγωνιστική της Β Εθνικής ΕΣΠEΘΡ Βόλεϊ Γυναικών.

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η ΑΕ Κομοτηνής καθώς επικράτησε στο κλειστό γυμναστήριο των Αμαζόνων Μαϊστρου με 3-1 σετ για την  2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΘΡ γυναικών.
Οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνής παρακολούθησαν ένα ωραίο παιχνίδι με τις γηπεδούχες να κερδίζουν λίγο δύσκολα το πρώτο σετ και να επικρατούν σχετικά άνετα στο δεύτερο.
Στο τρίτο σετ οι Αμαζόνες αντέδρασαν και το πήραν με 23-25 σε 28 λεπτά.
Στο τέταρτο σετ έσπασαν καρδιές καθώς ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο, αλλά τελικά αυτές που χαμογέλασαν στο τέλος ήταν τα κορίτσια της ΑΕ Κομοτηνής που το κέρδισαν με 25-23 σε 29 λεπτά κατακτώντας την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα.
Τα σετ: 25-21 (27΄) 25-14(25΄) 23-25 (28΄) 25-22(29΄)
 
Οι συνθέσεις των δύο ομαδων
ΑΕ Κομοτηνής (Αμπράση): Δικαστοπούλου, Γιαννακοπούλου, Μπανιστή, Ρόιδου, Παπαδοπούλου, Παπούζια, Παπούλια, Μακρή, Λυγερή, Σιαρμούτσου, Σαββάκη, Ανθοπούλου, Φράγκατζη, Κοτσάκη
 
Αμαζόνες Μαϊστρου (Δημητριάδης): Γραμματικάκη, Μαμούγκα, Μπαρή, Τζιόβα, Δημητριάδου, Κουρίδου, Κιριζάκη, Μαυροκεφάλου, Τσορματζίδου, Σιδηροπούλου, Σεϊτανίδου, Γρηγοριάδη
 
Η Βαθμολογία μετά από 2 αγωνιστικές
1. Φοίνικας 6
2. ΑΕ Κομοτηνής 6
3. Αμαζόνες 6
4. Έβρος 3
5. Άθλος 0
6. ΑΟ Ορεστιάδας 0
 
Η επόμενη 3η αγωνιστική
Έβρος – Αμαζόνες
ΑΕ Κομοτηνής – ΑΟ Ορεστιάδας
Φοίνικας – Άθλος

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.