Στεφθηκε πρωταθλητρια η Δοξα Νεου Σιδηροχωριου (+Gallery & Video)

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου - ΠΑΟΚ Κοσμίου 1-3

Το απόγευμα του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η τελευταία αγωνιστική των Play Off  της Α΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα μιας και η ομάδα της Δόξας είχε εξασφαλίσει την άνοδο από την προηγούμενη αγωνιστική.

Το κλίμα στο γήπεδο “Ιωάννης Στράντζαλης” ήταν γιορτινό καθώς η ομάδα ανεβαίνει στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 31 ολόκληρα χρόνια.
Έτσι λοιπόν από νωρίς η μπάντα του χωριού, τα πολλά χαρούμενα παιδικά πρόσωπα και οι 200 περίπου φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο δημιούργησαν μια πανηγυρική ατμόσφαιρα που μεταφέρθηκε και μετά το τέλος του αγώνα έξω από το γήπεδο με το καθιερωμένο μπάρμπεκιου παρουσία των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου,του προέδρου της ομάδας αλλά και πολλών φίλων αυτής.

Αξίζει να αναφέρουμε το παιχνίδι του Σαββάτου  ήταν το τελευταίο του Παναγιώτη Τσολάκη ως γενικός αρχηγός της ομάδας του Κοσμίου μετά από χρόνια σημαντικής προσφοράς στην ομάδα.
Τελευταίο παιχνίδι ήταν και για τον κ.Γιώργο Δίγκα ως τεχνικό του ΠΑΟΚ Κοσμίου αφού ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας για την απόφαση του να αποχωρήσει από τον σύλλογο μετά από μια χρονιά κατάκτησης του κυπέλλου αλλά και τη δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ Κοσμίου κυριάρχησε σε όλους τους τομείς της αναμέτρησης και με τους παίχτες της ομάδας να είναι σεληνιασμένοι, νίκησε  1-3 τους “πρωταθλητές”  με δυο γκολ του Ερκάν και ένα του Ξενάκη με πανέμορφη εκτέλεση φάουλ, με τους γηπεδούχους να μειώνουν απλά σε 1-3 με γκολ του Κοσίη.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.Ρόιδος,ο οποίος πιθανότατα “σφύριξε”   το τελευταίο του παιχνίδι, σύμφωνα με τον ίδιο.
Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η είδηση.

Παρόντες για την φιέστα των πρωταθλητών ήταν ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ο αντιδήμαρχος  Εμαννουήλ Ταπατζάς και ο εφημέριος του Νέου Σιδηροχωρίου πατήρ Παρασκευάς.
Από πλευράς ΕΠΣ Θράκης ήταν ο πρόεδρος κ. Μάνος Γαβριηλίδης,ο οποίος έκανε και την απονομή των μεταλλίων ο Γενικός γραμματέας Γιάννης Κοτζαμάνης, το μέλος Παναγιώτης Τσίτσιος καθώς και ο επικεφαλής της Επιτροπής διαιτησίας Νίκος Μανάκας.
Επίσης το παιχνίδι και την φιέστα παρακολούθησαν μετά από πρόσκληση της διοίκησης της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου αντιπροσωπεία του πρωταθλητή ΕΠΣ Ξάνθης Άρη Αβάτου που αποτελούνταν από τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Δημήτρη Δρίγγα , τον γενικό αρχηγό Γιάννη  Μπόσβελη  καθώς και τον έφορο υλικού Χουσείν Γιοκσούν.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε όλους τους παίχτες και τους ανθρώπους της ομάδας αγκαλιασμένους και τραγουδώντας για την άνοδο τους στα σαλόνια της Γ' εθνικής εκεί όπου θα βρίσκεται με προπονητή τον κ. Σκουρλή όπως γνωστοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Κατόπιν ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη ο οποίος έδωσε το κύπελλο στον Αντώνη Παππού που το σήκωσε ψηλά έχοντας δίπλα του τον Σάκη Δανίδη.
Αμέσως άνοιξαν σαμπάνιες και όλοι οι παίχτες , παράγοντες αλλά και κάτοικοι του χωριού ήθελαν μια φωτογραφία αγκαλιά με το τρόπαιο.
Στο τέλος ακολούθησε δεξίωση από την διοίκηση των πρωταθλητών στο τεχνικό team, παίχτες , δημοσιογράφους αλλά και σε όσους ήταν κοντά στην ομάδα αυτήν την χρονιά.
 
 
Οι συνθέσεις των ομάδων.
Δόξα Νέου   Σιδηροχωρίου
(Σκουλής)Μανιάτης,Αλεξακούδης,Τουρασανίδης,Αγγελής,Πλασταράς,Ντεμιρτσίδης,Αμοιρόπουλος,Κοσίης,Πανουργιάς,Χατζήπαπα,Μαυράκης.
ΠΑΟΚ Κοσμίου:(Δίγγας) Δεληγιάννης,Πότσης,Γιαπράκτσης,Ζουμπιάδης,Ταμάμης,Ξενάκης,Παπαρούνας,,Ερκάν,Φλέγγας,Μουρατίδης,Κυπιρτόγλου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.