Ροδοπη΄87 – Μαγνησιακος 1-1 (+Gallery)

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από το παιχνίδι Ροδόπη΄87 Μαγνησιακός για την 6η αγωνιστική της Β΄εθνικής γυναικών

Στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για το φετινό πρωτάθλημα η Ροδόπη 87 στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Μαγνησιακό για την 6η Αγωνιστική την  Β΄ Κατηγορίας Γυναικών.
Αγωνιστικά η Ροδόπη 87 πραγματοποίησε κακή εμφάνιση με τις παίχτριες της να παρουσιάζονται  κατώτερες των περιστάσεων και φάνηκαν  επηρεασμένες  από την διακοπή του πρωταθλήματος.
Από την άλλη ο Μαγνησιακός  έπαιξε δυνατά και οργανωμένα απέναντι στις επιθέσεις της Ροδόπης που δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες σε αντίθεση με τις φιλοξενούμενες που απείλησαν με στημένα και με τις αντεπιθέσεις.
Η Ροδόπη 87  παρουσιάστηκε  με  σημαντικές απουσίες σε αυτό το παιχνίδι καθώς έλειπαν η Κυριακή Μαυροπούλου και  η Ιωάννα Τσιφοτούδη αλλά και τέσσερις βασικές παίχτριες αγωνίστηκαν με πυρετό λόγω ίωσης. Εκτός από το κακό θέαμα εντός αγωνιστικού χώρου καθόλου καλή ήταν και η εικόνα  στην κερκίδα του γηπέδου της ΕΠΣ καθώς σε αυτό το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Ροδόπης 87 παραβρέθηκαν  μετρημένοι στα δάχτυλα φίλαθλοι .
 
Οι φάσεις του αγώνα
Ο Μαγνησιακός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 3΄απείλησε όταν μετά από σέντρα της Χρυσικοπούλου η Ογκίτσι  έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της Βαδάση.
Στο 11΄και πάλι για τις φιλοξενούμενες μετά από λάθος της Σωκράτους η Ογκίτσι πήρε την μπάλα έκανε το σουτ που κατέληξε άουτ.
Η πρώτη καλή στιγμή για την Ροδόπη 87 καταγράφεται στο 12΄όταν η Πατεράκη κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, εκτέλεσε απευθείας η Περιβολοπούλου με την τερματοφύλακα να διώχνει την μπάλα.
Στο 14΄για την ομάδα του Βόλου μετά από κόρνερ της Χρυσικοπούλου η η Ογκίτσι έκανε το σουτ αλλά η Βαδάση απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 30΄για την Ροδόπη 87 Γεωργοπούλου και Πατεράκη έπαιξαν με πάσα ένα κόρνερ με την πρώτη από πλάγια να πιάνει ένα ωραίο σουτ αλλά σε ετοιμότητα η Νέστωρα μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 33΄η Ζαχαριά στον χώρο του κέντρο έκανε λάθος με αποτέλεσμα να φύγει μόνη της για τον Μαγνησιακό η Χρυσικοποπούλου αλλά το πλασέ της απέναντι στην Βαδάση θα αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια η πορτιέρο της Ροδόπης.
Στο 35΄και πάλι για τις φιλοξενούμενες η Ογκίτσι εκτέλεσε ένα κόρνερ η Κουσκούνη εντός περιοχής έκανε το σουτ αλλά η Βαδάση μπλόκαρε την μπάλα.
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55΄η Ροδόπη 87 θα ανοίξει το σκορ όταν από αριστερά η Περιβολοπούλου εκτέλεσε κόρνερ η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και με την βοήθεια της Πατεράκη κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.
Στο 68΄θα έρθει η ισοφάριση για τον Μαγνησιακό.  Η Ογκίτσι από πλάγια έβγαλε σέντρα, αφύλακτη η Χρυσικοπούλου  στη μικρή περιοχή με κοντινό σουτ έκανε το 1-1 για την ομάδα της.
Στο 85΄καλή στιγμή για τον Μαγνησιακό , ωραία ατομική προσπάθεια από την Ογκίτσι  βγήκε τετ α τετ με την Βαδάση αλλά το πλασέ της απέκρουσε με τα πόδια σωτήρια η Τερματοφύλακας της Ροδόπης.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα  της 6ης αγωνιστικής
Ροδόπη ’87 – Μαγνησιακός 1-1
Βόλος 2004 – Βασίλισσα της Θράκης 4-0
Προοδευτική Περάματος – Πιερίδες Μούσες 9-0
Μέντεκας Καλαμαριάς – Πανσερραϊκή 0-4
 
Η επόμενη 7η αγωνιστική
Πιερίδες Μούσες – Ροδόπη 87
ΑΜΠΣ Βασίλισσα Θράκης – Προοδευτική Περάματος
Πανσερραϊκή – Μαγνησιακός
Τρίκαλα 2011 – Βόλος 2004

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.