Περπατησαμε στους δρομους της Κομοτηνης με … δυναμη ψυχης (+ Gallery)

Η πόλη «ντυμένη» στα ροζ έστειλε το δικό της μήνυμα

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μέλη και φίλοι του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής» περπάτησαν συμβολικά ενάντια στον καρκίνο, με αφορμή τον «Μήνα Πρόληψης – Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού» που είναι ο Οκτώβριος.

Το ραντεβού δόθηκε στις 19.00 στην κεντρική πλατεία. Μικροί και μεγάλοι φορώντας μπλούζες του συλλόγου έστειλαν ηχηρό μήνυμα συμμετέχοντας σε μία εκδήλωση με την στήριξη της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής και της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Το κτήριο της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης ντυμένο στα «ροζ» έστειλε το δικό του μήνυμα υπέρ της έγκυρης πρόληψης, ενώ σε λίγο θα ξεκινήσει Pink Party στο Avant Garde με δωρεάν κοκτέιλ καλωσορίσματος.

Ο μήνας που διανύουμε είναι γεμάτος πλούσιες δράσεις για τον σύλλογο. Θυμίζουμε πως στις 21 Οκτωβρίου θα τελεστεί μνημόσυνο για αυτές και αυτούς που έφυγαν από καρκίνο, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ενώ έχει προγραμματισθεί και ομιλία με θέμα «Καρκίνος του μαστού. Προέχει το χειρουργείο αλλά μπορώ να έχω μαστό».

Παράλληλα συνεχίζεται το πρόγραμμα για την ψυχολογική υποστήριξη μελών που το έχουν ανάγκη, ενώ θα συγκεντρώθούν σε συνεργασία με το σωματείο Κομμωτών -Κουρέων μαλλιά για να δημιουργήθούν περούκες για τα μέλη του συλλόγου. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον επόμενο “ΠτΘ”

Δείτε τις φωτογραφίες πατώντας στην κεντρική εικόνα

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.