ΠΑΟΚ Κοσμιου – Μεγας Αλεξανδρος Ιασμου 1-1 (+Gallery)

Ισοπαλία μετά από ματς- θρίλερ στο Κόσμιο

Για την 4η αγωνιστική των Play Off της Α΄Ερασιτεχνικής κατηγορίας στο γήπεδο του Κοσμίου ΠΑΟΚ και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σ'έναν αγώνα όπου οι εντάσεις, οι διαμαρτυρίες και οι σκληρές μονομαχίες σημάδεψαν την αναμέτρηση παρουσία μάλιστα  100 περίπου φιλάθλων.

Η ισοπαλία σίγουρα δεν ήταν καλό αποτέλεσμα για καμία ομάδα αλλά στο άκουσμα της ήττας στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου από την Ελπίδα Σαπών όλοι στο τέλος αποχώρησαν με μια σχετική ικανοποίηση καθώς πλέον όλοι είναι μέσα στο παιχνίδι της ανόδου.

Οι φάσεις του αγώνα
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 7ο λεπτό έχασαν κλασική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ όταν έπειτα από όμορφη εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά  ο Ερκάν έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν “μουδιασμένα” στην αναμέτρηση και η πρώτη τους τελική σημειώθηκε στο 12΄όταν ο Ζαχαρόπουλος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δεληγιάννη.
Τα “αίματα” δεν άργησαν να ανάψουν καθως στο 17΄ ο Φλέγγας ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και ο τελευταίος αμυντικός τον έριξε στο έδαφος,
όμως ο διαιτητής δεν θεώρησε πως ήταν φάουλ και υπέδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας.
Η υπόδειξη αυτή σήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τη μεριά του Κοσμίου και είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του προπονητή των γηπεδούχων κ.Δίγκα για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή.

Οι διαμαρτυρίες προς τον ρέφερι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης το Κόσμιο διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε βάρος του Ερκάν από τον Γιαννακιτσίδη  όμως για άλλη μια φορά ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Το παιχνίδι είχε αποκτήσει ωραίο ρυθμό και στο 30' χάθηκε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το  Κόσμιο να κάνει το 1-0  όταν μετά από πολλές κόντρες η μπάλα θα φτάσει στον Ταμάμη,ο οποίος  με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή θα στείλει τη μπάλα λίγο άουτ. 

Η καλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 34' αλλά ο Δεληγιάννης απέκρουσε τη μπάλα σε πλάγιο άουτ .
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ανώτερο ποιοτικά του πρώτου και μόλις στο 47' οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν την εστία των φιλοξενούμενων με δυνατή κεφαλιά του Στοϊνοβιτς που όμως θα βρει σε πλάτη αμυντικού και θα περάσει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κορονάκη.
Στο 49' και πάλι ο Στοϊνοβιτς με δυνατή εκτέλεση φάουλ θα δοκιμάσει τα αντανακλαστικά του Κορονάκη που με γροθιές θα στείλει τη μπάλα κόρνερ.
Στο 57' ο άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε και οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με “άπιαστο”σουτ του Αντωνιάδη στην αριστερή γωνία του Δεληγιάννη ,ο οποίος “έμεινε άγαλμα”.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 60' ο Ξενάκης θα εκτελέσει φάουλ από τα δεξιά , ο Ερκάν θα στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι αλλά ο Ταμάμης θα πάρει το ριμπάουντ και με κοντινή προβολή θα κάνει το 1-1.

Στο 62'  ο Κορωνάκης απέκρουσε με τα πόδια το δυνατό σουτ του Ερκάν από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Στο 67ο λεπτό οι γηπεδούχοι “φώναξαν”και πάλι για φάουλ σε βάρος του Ερκάν,ο οποίος ήταν με πρόσωπο στην εστία,αντ'αυτού ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο.
Η τελευταία ευκαιρία έγινε στο 86' αλλά η κεφαλιά του Αραμπατζή πέρασε άουτ.
Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους γηπεδούχους διαμαρτυρόμενους και τους φιλοξενούμενους χαρούμενους για τον σημαντικό βαθμό που κατέκτησαν σε μια πολύ δύσκολη έδρα.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ Κοσμίου (Δίγκας): Δεληγιάννης,Πότσης, Γιαπράκτσης, Ζουμπιάδης, Στοϊνοβιτς(81'Λεβεντέλης), Κυπιρτόγλου, Ξενάκης, Μουρατίδης (45' Τσαγκαλίδης(70' Αραμπατζής)), Ταμάμης, Φλέγκας, Ερκάν.
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου (Αϊβάζης) : Κορωνάκης, Παπαχατζής, Χασάν Χισήμ(85'Ριτβάν), Χουσείν ,Μπενέκος, Ζαχαρόπουλος, Γιαννακιτσίδης, Μπιμπασή Γρίβας, Γκιρετλή(74' Μπίμπαση) Βιόπουλος, Αντωνιάδης

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.