Πανθρακικος – Πανελευσινιακος 1-0 (+Gallery & Video)

Ρεπορτάζ, φωτογραφίες και δηλώσεις από το παιχνίδι Πανθρακικός Πανελευσινιακός για την 6η αγωνιστική της Football League

Για την 6η αγωνιστική της Football League ο Πανθρακικός πέτυχε σημαντική νίκη, την δεύτερη κατά σειρά αυτή την φορά επί του Πανελευσινιακού με 1-0 .
Στο ντεμπούτο του Κώστα Βασιλακάκη στον πάγκο σε ματς πρωταθλήματος, οι «πράσινοι» πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο, διατήρησαν το αήττητο της έδρας τους και απομακρύνθηκαν αισθητά από τις θέσεις του υποβιβασμού καθώς βρίσκονται πλέον στην 9η θέση της βαθμολγίας με 8 βαθμούς.
 Χρυσός σκόρερ του Πανθρακικού ο  Ζυγκερίδης στο 60’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γκόμες και σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Οι φάσεις του αγώνα
Ο Πανθρακικός επέβαλλε τον ρυθμό του από την αρχή του αγώνα, είχε τη κατοχή και δεν απειλήθηκε σε καμία στιγμή από τους φιλοξενούμενους.
Ο Πανθρακικός απείλησε για πρώτη φορά στο 3΄όταν ο Ηλιάδης λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ το οποίο κατέληξε άουτ.
Στο 8΄και πάλι ο Ηλιάδης για τους γηπεδούχους έπιασε ένα καλό σουτ με την μπάλα να περνά μόλις δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκόμες.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά έχοντας την πρώτη ευκαιρία στο 51΄όταν ο Κασνέτσης έβγαλε την σέντρα ο Δημόπουλος πρόλαβε τον Γκαραβέλη που έκανε άστοχη έξοδο, έπιασε την κεφαλιά αλλά σχεδόν επάνω στην γραμμή έδιωξε την μπάλα  Πετρούσης.
Στο 59΄άλλη μια καλή στιγμή για την ομάδα της Ελευσίνας ο Κασνέτσης εντός μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκαραβέλη.
Στο 60΄ο Πανθρακικός θα ανοίξει το σκορ όταν ο Κουσίδης από δεξιά έβγαλε την σέντρα ο τερματοφύλακας Γκόμεζ δεν θα διώξει καλά την μπάλα η οποία θα φτάσει στον Ζυγκερίδη που με κοντινή προβολή θα κάνει το 1-0.
Στο 72΄ο Πανθρακικός θα έχει μια καλή ευκαιρία να κάνει το 2-0 όταν ο Γαβριηλίδης με ωραία πάσα βρήκε τον Κουσίδη αλλά αυτός τετ α τετ με τον Γκόμεζ θα σουτάρει άουτ.
Στο 78΄ο Πανελευσινιακός θα μείνει με δέκα παίκτες καθώς ο Σταματάκης θα δει την κόκκινη κάρτα γιατί χτύπησε εκτός φάσης τον Πλέγα.
Στο 84΄ άλλη μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους, ο Κάρδαρης βρήκε τον Ζυγκερίδη ο οποίος από το ύψος τη μεγάλης περιοχής σούταρε ψηλά άουτ.
 Στο αμέσως επόμενο λεπτό για τους πράσινους ο Κουσίδης έκανε το σουτ ο Γκόμεζ απόκρουσε την μπάλα στην επαναφορά της μπάλας ο Χαλκιαδάκης έκανε νέο σουτ αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Ελευσίνας απέκρουσε την μπάλα.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Πανθρακικός  (Κώστας Βασιλακάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Πολίμος, Ηλιάδης (86’ Ρουσσάκης), Γαβριηλίδης, Πλέγας, Μπεκατώρος (66’ Χαλκιαδάκης), Κουσίδης, Ζυγκερίδης (91’ Ψάλτης).
 
Πανελευσινιακός  (Θανάσης Δημόπουλος): Γκόμεζ, Τσίγκρος, Γραικός (46’ Σταματάκης), Καμπούρης, Κορομηλάς, Σιλιγαρδάκης, Δημόπουλος (55’ Μπρέμπος), Κασνέτση, Ζέλιος (65’ Κοτσαρίδης), Κωνσταντινίδης, Ταμπάκης.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
Αναγέννηση Καρδίτσας – Κισσαμικός 0-1
Παναιγιάλειος – Αχαρναϊκός 0-0
Σπάρτη – Καλλονή 1-1
Πανθρακικός – Πανελευσινιακός 1-0
Άρης – Τρίκαλα 3-2
Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου
Αιγινιακός – Απόλλων
Αγροτικός Αστέρας – Πανσερραϊκός
Καλλιθέα – ΟΦΗ
ΑΟ Χανιά – Λαμία
 
Η Βαθμολογία μετά από 6 αγωνιστικές
1. Άρης 14
2. Λαμία 13
3. Αχαρναϊκός 11
4. Απόλλων Σμύρνης 11
5. Αγροτικός Αστέρας 10
6. Πανσερραϊκός 10
7. Σπάρτη 10
8. ΟΦΗ 8
9. Πανθρακικός 8
10. Τρίκαλα 7
11. Κισσαμικός 7
12. Αναγέννηση Καρδίτσας 6
13. Αιγινιακός 5
14. Παναιγιάλειος 5
15. Χανιά 4
16. Καλλιθέα 3
17. Καλλονή 3
18. Πανελευσινιακός 0
 
Η επόμενη 7η αγωνιστική
Απόλλων Σμύρνης – Πανσερραικός
Αχαρναϊκός – Αγροτικός Αστέρας
Κισσαμικός – Αιγινιακός
Λαμία – Καλλιθέα
Πανελευσινιακός – Σπάρτη
Τρίκαλα – Πανθρακικός
ΟΦΗ – Παναιγιάλειος
Άρης – ΑΟ Χανιά

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.