Πανθρακικος – Κισσαμικος 1-0 (+Gallery)

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες απο το παιχνίδι Πανθρακικός Κισσαμικός για την 4η αγωνιστική της Football League

Την πρώτη του νίκη στο  πρωτάθλημα της Football  League πανηγύρισε το μεσημέρι της Κυριακής 4/12 ο Πανθρακικός  επικρατώντας του Κισσαμικού με 1-0 στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής.
Το νικητήριο τέρμα του Πανθρακικού πέτυχε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο  Νίκος Κουσίδης στο 85΄ που λίγο αργότερα στην συνέντευξη τύπου αφιέρωσε  αυτήν τη πρώτη νίκη στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Τάσο Καραολάνη.
Ο Πανθρακικός παρουσιάστηκε στην αναμέτρηση με αρκετές βασικές ελλείψεις καθώς έλειπαν οι Ηλιάδης, Ρομπέρ, Μπουγαϊδης και Νικόλτσης.
Ενός λεπτού σιγή για  τα θύματα της Σαπεκοένσε
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης σύμφωνα με την οδηγία της ΕΠΟ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία .
 
Οι φάσεις του αγώνα
Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά ο Πανθρακικός κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό, πίεσε τον Κισσαμικό ωστόσο αυτή η ανωτερότητα δεν απέφερε κάτι το ουσιαστικό για τους πράσινους καθώς δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Λαζαρίδης.
Από την πλευρά του ούτε ο Κισσαμικός  παρουσίασε  κάτι το αξιόλογο και έτσι το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα ενός κακού σε θέαμα πρώτου ημιχρόνου.
 
Στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός ξεκίνησε πιο δυνατά και πίεσε από την αρχή τους φιλοξενούμενους.
Στο 55΄ο  Ζυγκερίδης επιχείρησε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής χωρίς αποτέλεσμα ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Μήλιος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά  ο Ρουσσάκης πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι ωστόσο η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λαζαρίδη.
Στο 85΄ο Πανθρακικός θα κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Ψάλτη από τον Μαρτίνεθ .
Ο Νίκος Κουσίδης με ψυχραιμία εκτέλεσε το πέναλτι με περίτεχνα  αλά Πανένγκα διαμορφώνοντας κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Πανθρακικός (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Ρουσσάκης, Μυρθιανός (79’ Πλέγας), Ψάλτης, Γαβριηλίδης, Μήλιος (65’ Πολίμος), Χαλκιαδάκης, Κουσίδης (90+1’ Μπεκατώρος), Ζυγκερίδης.
Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Σεληνιωτάκης, Κουρέλλας, Μάντζης, Γκούμας, Τσερκέζος, Βλάχος (71’ Θέος), Παντελάκης, Τιάγκο (79’ Μαρτίνεθ), Κίκε (88’ Μίλιτς), Σταθάκης.
 
Συνέντευξη τύπου
Κώστας Ανυφαντάκης: Αυτή η ομάδα χρειάζεται περισσότερη στήριξη από τον κόσμο
Ο προπονητής του Πανθρακικού Κώστας Ανυφαντάκης δήλωσε τα εξής στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε:
«Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη. Δε σταματήσαμε στιγμή να πιστεύουμε ότι θα βάλουμε το γκολ που ψάχναμε και προσπαθήσαμε πολύ σκληρά. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και σε όλη την ομάδα. Αν και δε μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες, σήμερα κερδίσαμε ενώ είχαμε σημαντικές απουσίες, του Ηλιάδη, του Μπουγαΐδη κι αυτές που προέκυψαν χθες, του Νικόλτση και του Ρομπέρ. Θέλαμε πολύ τη νίκη, όμως, παίξαμε με ψυχή και κερδίσαμε. Συνεχίζουμε τη δουλειά που κάνουμε και προσωπικά πιστεύω ότι είμαστε καλό δρόμο όσον αφορά το στόχο που έχουμε θέσει, δηλαδή τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας με μέλλον. Και πιστεύουμε ότι αυτή η ομάδα χρειάζεται ακόμη περισσότερη στήριξη από τον κόσμο που αγαπάει τον Πανθρακικό».
 
Νίκος Κουσίδης: Αφιερωμένη η νίκη στον μεγαλομέτοχο Τάσο Καραολάνη
Ο σκόρερ του Πανθρακικού Νίκος Κουσίδης δήλωσε τα εξής:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα σε αυτήν την κατηγορία. Ξέρουμε ότι όποια δυσκολία κι αν υπάρχει, ειδικά στο γήπεδό μας, πρέπει να παίζουμε πάντα για τη νίκη. Παίξαμε καλά, παλέψαμε σκληρά και στο τέλος λυτρωθήκαμε. Ξέρω ότι η καρδιά του κόουτς μπορεί να πήγε να… σπάσει, με τον τρόπο που επέλεξα να εκτελέσω το πέναλτι, αλλά η μπάλα πήγε στα δίχτυα ευτυχώς! Συγχαρητήρια σε όλα τους συμπαίκτες μου, σε όλη την ομάδα από τους φροντιστές ως τη διοίκηση. Σαν ομάδα αφιερώνουμε τη νίκη αυτή στο μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού, τον κύριο Τάσο Καραολάνη! Είμαστε μία οικογένεια κι έτσι θα συνεχίσουμε και θέλουμε ο κόσμος της Κομοτηνής να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και να γυρίσει στο γήπεδο».
 
Αναλυτικά  τα αποτελέσματα  της 4ης αγωνιστικής
Πανθρακικός – Κισσαμικός 1-1
Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Σμύρνης 0-0
Λαμία – Πανελευσινιακός 4-0
Παναιγιάλειος – Αγροτικός Αστέρας 1-0
Σπάρτη – Αιγινιακός 3-2
ΑΟ Χανιά – Αχαρναϊκός 2-3
Καλλιθέα – Πανσερραϊκός 0-1
Άρης Θεσσαλονίκης – ΑΕΛ Καλλονής 5-0
Τρίκαλα – ΟΦΗ  6/12
 
H Βαθμολογία μετά από 4 αγωνιστικές
1. Λαμία 10 (8-0)
2. Απόλλων Σμύρνης 10 (7-2)
3. Αγροτικός Αστέρας 9 (10-5)
4. Σπάρτη 9 (7-5)
5. Αχαρναϊκός 7 (9-4)
6. Άρης 5 (3-2)*
7. ΟΦΗ 5 (5-3)*
8. Αιγινιακός 5 (5-5)
9. Πανθρακικός 4 (3-4)
10. Πανσερραϊκός 4 (4-4)*
11. Τρίκαλα 4 (3-4)*
12. Παναιγιάλειος 4 (1-3)
13. ΑΟ Χανιά 4 (4-6)
14. Καλλιθέα 3 (6-8)*
15. Αναγέννηση Καρδίτσας 3 (1-3)
16.Καλλονή 1 (2-7)*
17. Κισσαμικός 1 (1-5)
18. Ελευσίνα 0 (2-11)
* Οι Καλλιθέα, Πανσερραϊκός, Άρης, Καλλονή, Τρίκαλα και ΟΦΗ έχουν αγώνα λιγότερο
 
Η επόμενη 5η αγωνιστική
ΑΕΛ Καλλονής – Πανθρακικός
Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας
Απόλλων Σμύρνης – Αγροτικός Αστέρας
Αχαρναϊκός – Καλλιθέα
Κισσαμικός – Σπάρτη
Λαμία – Τρίκαλα
ΟΦΗ – Χανιά
Πανελευσινιακός – Άρης Θεσσαλονίκης
Πανσερραϊκος – Παναιγιάλειος

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.