Πανθρακικος – Αρης 0-1 (+Gallery)

Φωτο-ρεπορτάζ από το φιλικό παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Άρη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Δ.Α.Κ. Κομοτηνής.

Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1/10 στο Δ.Α.Κ. Κομοτηνής ο Πανθρακικός ηττήθηκε από τον Άρης Θεσσαλονίκης με σκορ 0-1.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ μέτριο με το  πρώτο ημίχρονο να είναι  μοιρασμένο  και για τις δύο ομάδες.
Στην επανάληψη, ο Άρης κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ στο 64ο λεπτό, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ντούνης, ενώ στο 75' είχε δοκάρι με τον Μπαργκάν.
Οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού προσπάθησαν  να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις, έτσι ώστε να φτάσουν  στην ισοφάριση , χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Οι φάσεις του αγώνα
Η πρώτη καλή του αγώνα θα σημειωθεί στο 16΄για τον Άρη  με δυνατό  σουτ του Τάτου  το οποίο  μπλόκαρε ο Γκαραβέλης.
Στο 34΄για τους φιλοξενούμενους ο Ίλιτς πάσαρε ωραία στον Τάτο που έκανε με την μία το σουτ αλλά ο Γκαραβέλης απέκρουσε.
Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Καπνίδης πάσαρε στον Μιλούνοβιτς αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.
Στο 65΄ο Άρης θα ανοίξει το σκορ όταν ο Ντούνης από δεξιά έπιασε ένα δυνατό σουτ που κατέληξε στα δίχτυα του Γκαραβέλη για το 1-0.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Πανθρακικός (Κώστας Ανυφαντάκης): Γκαραβέλης, Πολίμος, Μυρθιανός, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ηλιάδης, Ρομπέρ, Κάρδαρης, Νικόλτσης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τζελέπης, Γκιντίδης, Ψάλτης, Μήλιος, Κουσίδης, Μπεκατώρος, Κωστίκος, Χαλκιαδάκης, Ζυγκερίδης.
Άρης (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελα, Αντρέου, Ρόβας, Ανάκογλου, Μιλούνοβιτς, Τάτος, Ιλιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Αναγνωστόπουλος, Βουτσιάς, Ντόγκος, Ρόβας, Καπνίδης, Μπαργκάν, Μπούρμπος, Ντούνης.
Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα  απο το παιχνίδι      κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.