Πανθρακικος – Αγροτικος Αστερας 0-1 (+Gallery)

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από το παιχνίδι Πανθρακικός - Αγροτικός Αστέρας για την 11η αγωνιστική της Football League

 
Για την 11η αγωνιστική της Football League που διεξήχθη την Τετάρτη (18/1) ο Πανθρακικός γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη του ήττα, αυτήν την φορά μέσα στο Δ.Α.Κ. Κομοτηνής από τον Αγροτικό Αστέρα με σκορ 0-1.
Σε γενικές γραμμές ο Πανθρακικός δεν ήταν κακός, ατύχησε να βρεθεί πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς στο 4΄ με τέρμα του Γκέσιου.
Από εκεί και πέρα ο Πανθρακικός πίεσε,  οι παίχτες του έβγαλαν πάθος και θέληση για την ισοφάριση αλλά για άλλο ένα παιχνίδι φάνηκε η αδυναμία στην τελική προσπάθεια και παρά τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν  μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και  έτσι ήρθε η ήττα με 0-1.
 
«Ο Άη Βασίλης άργησε μία μέρα» στο ΔΑΚ
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πανθρακικός στήριξε την εθελοντική δράση «Ο Άη Βασίλης άργησε μία μέρα» καθώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και τα οποία θα διατεθούν στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής.
Αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι που δεν ξέχασαν τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη και κατά την είσοδο τους στο γήπεδο άφηναν στους σάκους που υπήρχαν σακούλες με τρόφιμα.
Εκ μέρους του Πανθρακικού ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ κ.Χάρης Παρασκευόπουλος μαζί με αντιπροσωπεία παιχτών άφησαν και αυτοί με την σειρά τους στους σάκους τρόφιμα και αναψυκτικά.
 
Οι φάσεις του αγώνα.
Μόλις στο 4΄ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ με τον Γκέσιο έπειτα από ασίστ του Αργυρίου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Γκαραβέλη και από πλάγια θέση σκόραρε για το 0-1.
Ο Πανθρακικός απείλησε για πρώτη φορά στο 23΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πλέγα μετά από σύγχυση στην μεγάλη περιοχή του Αστέρα η μπάλα έφτασε στον Ηλιάδη ο οποίος σούταρε και ο Γιακουμής έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ.
Σε αυτήν την φάση ο Ηλιάδης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 28΄από τον Χαλκιαδάκη.
 
Στο δεύτερο μέρος και πάλι ο Αγροτικός Αστέρας ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 49΄ με σουτ του Γκέσιου από πλάγια θέση το οποίο μπλόκαρε ο Γκαραβέλης.
Δύο λεπτά αργότερα για τον Πανθρακικό ο Πλέγας  από την γραμμή της μεγάλης περιοχής εκτέλεσε φάουλ και ο Γιακουμάκης απέκρουσε σε κόρνερ.
Στην συνέχεια της φάσης το κόρνερ εκτέλεσε ο Πλέγας, ο Πετρούσης έκανε την κεφαλιά πάσα προς τα πίσω για τον Μπουγαϊδη αυτός όμως εξ επαφής στην μικρή περιοχή σούταρε άουτ.
Στο 65΄ εκτέλεση κόρνερ για τον Αγροτικό Αστέρα από τον Τεγούση ο Γκέσιος πήρε την κεφαλιά η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Γκαραβέλη.
Στο 75΄ καλή ευκαιρία για τον Πανθρακικό, ο Ζιγκερίδης πάσαρε στον Μπεκατώρο ο οποίος  σούταρε έξω απ την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
Στο 87΄για τους φιλοξενούμενους ο Δεινόπαπας  έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια έκανε  το πλασέ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γκαραβέλη.
Στις καθυστερήσεις  οι γηπεδούχοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση όταν ο Κάρδαρης  βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιακουμή όμως το πλασέ του δεν ήταν καλό καθώς ο πορτιέρο του Αγροτικού Αστέρα απέκρουσε την μπάλα.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Πανθρακικός : Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Πολίμος, Ηλιάδης (28′ Χαλκιαδάκης, 74′ Κυριαλάνης), Γαβριηλίδης, Πλέγας, Μπεκατώρος, Μήλιος (65′ Νικόλτσης), Ζυγκερίδης.
Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Αργυρίου, Κουκόλης (46′ Δεινόπαπας), Βαφέας, Γκότοβος, Χατζής, Τεγούσης, Ουνγιαλίδης, Φιλίπε (81′ Πάτο), Θεοδωρίδης (73′ Έππας), Γκέσιος.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
Πανθρακικός – Αγροτικός Αστέρας 0-1
Πανελευσινιακός – Καλλονή 3-1
Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 0-0
Καλλιθέα – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-2
Λαμία – Αχαρναϊκός 3-0
Σπάρτη – Παναιγιάλειος 0-0
Χανιά – Αιγινακός 3-2
Άρης – Πανσερραϊκός 4-0
Tρίκαλα-Κισσαμικός (αναβλήθηκε)
 
Η Βαθμολογία
1. Απόλλων Σμύρνης 27 (18-5)
2. Λαμία 25 (18-2)
3. Άρης 23 (22-9)
4. ΟΦΗ 21 (17-9)
5. Αγροτικός Αστέρας 19 (17-10)
6. Αχαρναϊκός 14 (17-16)
7. Σπάρτη 14 (12-11)
8. Πανσερραϊκός 13 (10-15)
9. Τρίκαλα 12 (11-10)
10. Κισσαμικός 12 (7-9)
11. Παναιγιάλειος 12 (8-10)
12. Πανθρακικός 11 (7-15)
13. ΑΟ Χανιά 10 (10-16)
14. Αιγινιακός 10 (11-16)
15. Αναγέννηση Καρδίτσας 9 (6-6)
16. Καλλιθέα 8 (15-21)
17. Καλλονή 6 (7-22)
18. Ελευσίνα 6 (8-19)
 
Η επόμενη 12η αγωνιστική
Πανσερραϊκος – Πανθρακικός
Αχαρναϊκός – Άρης
ΟΦΗ – Λαμία
Πανελευσινιακός – Απόλλων Σμύρνης
Αγροτικός Αστέρας – Σπάρτη
ΑΕΛ Καλλονής – Τρίκαλα
Κισσαμικός – Χανιά
Παναιγιάλειος – Αναγέννηση Καρδίτσας
Αιγινιακός – Καλλιθέα

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.