Ορφεας Στρυμης – Ενωση Ασωματων 1-1 (+Gallery)

Φωτογραφίες και ρεπορτάζ από το παιχνίδι Ορφέας Στρύμης – Ένωση Ασωμάτων 1-1 για τον Α΄όμιλο της Β΄φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης.

Για την  1η αγωνιστική της Β΄φάσης  του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης και συγκεκριμένα για τον 1ο όμιλο  στο γήπεδο του ραδιοφωνικού σταθμού αναμετρήθηκαν  τυπικά γηπεδούχος Ορφέας Στρύμης με την Ένωση Ασωμάτων.
Οι 30 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του ραδιοφωνικού σταθμού είδαν σε γενικές γραμμές ένα μέτριο παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.
Το παιχνίδι παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης κ. Μάνος Γαβριηλίδης ενώ στο δεύτερο μέρος  παραβρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της ένωσης κ. Ομέρ Ομέρ.
Από το παιχνίδι ουσιαστικά κρατάμε το πρώτο μέρος όπου είχαμε τις περισσότερες και το καταπληκτικό τέρμα που σημείωσε για τον Ορφέα ο Καραγεωργόπουλος.
Στο δεύτερο μέρος  ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, η καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες  ήταν  λίγες  ωστόσο σε μία από αυτές στις καθυστερήσεις η Ένωση Ασωμάτων ισοφάρισε στης καθυστερήσεις με τον Μπαλτσή.
 
Η φάσεις του αγώνα
Ο Ορφέας μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι απειλώντας για πρώτη φορά στο 3΄ όταν ο Κανταρτσής βρέθηκε τετ α τετ με τον Ταουσάν αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο πορτιέρο των Ασωμάτων.
Στο 9΄οι φιλοξενούμενοι θα απαντήσουν με ένα καλό σουτ στην κίνηση του Κογιούκ μετά από πάσα του Μεμέτ Οτζιάν με τον Μητικάνη να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ.
Στο 19΄για τον Ορφέα ο Καρβουνίδης από  αριστερά  στο σημείο του κόρνερ έκλεψε την μπάλα έβγαλε και την σέντρα ο Κανρατζής με το στήθος έστρωσε την μπάλα στην Μαχαιρίδη αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό  το κόρνερ εκτέλεσε ο Κανταρτζής  στο δεύτερο δοκάρι έπιασε μονοκόμματο σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 28΄για την ομάδα των Ασωμάτων ο Κιουτσούκ Μ. από το ύψος της μεγάλης  περιοχής έπιασε ένα με τον  σουτ με τον Μητικάνη να αποκρούει σε κόρνερ.
Στο 33΄και πάλι για τους φιλοξενούμενους ο Μεμέτ Οτζιάν εκτέλεσε κόρνερ μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Παλτζή Μ. που μέσα από την μεγάλη περιοχή έπιασε ένα δυνατό σουτ που κατέληξε άουτ.
Στο 37΄ο Ορφέας Στρύμης θα προηγηθεί στο σκορ με ένα απίθανο τέρμα από τον Καραγεωργόπουλο ο οποίος αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή των Ασωμάτων έπιασε ένα σουτ με την μπάλα να παίρνει περίεργα φάλτσα και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Ταουσάν.
Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ανήκει στην Ένωση Ασωμάτων με τον Παλτζή Μ. αλλά το διαγώνιο σουτ του έφυγε λίγο άουτ από δεξί κάθετο δοκάρι του Μητικάνη.
 
Στο δεύτερο μέρος η πρώτη καλή στιγμή καταγράφεται στο 68΄για τον Ορφέα με ωραίο διαγώνιο σουτ του Κανταρτζή το οποίο απέκρουσε ο Ταουσάν.
Και πάλι για την Στρύμη  στο 69΄μετά από σέντρα του Απαζίδη ο Κανταρτζής έπιασε την κεφαλιά με τον Ταουσάν να μπλοκάρει.
Στο 90΄ο Ορφέας έχασε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς  όταν ο Γεωρισάδης έβγαλε ωραία μπαλιά στον Μαχαιρίδη αλλά το σουτ απέκρουσε σωτήρια ο Ταουσάν.
Στο 91΄θα έρθει η ισοφάριση για την Ένωση Ασωμάτων όταν ο Κιουτσούκ Μ. έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στον Μπαλτσή Μ. ο οποίος με δυνατό σουτ θα νικήσει τον Μητικάνη που έκανε έξοδο και θα διαμορφώσει το τελικό 1-1.
 
Διαιτητές: Χαμαλίδης, Τανανάκη, Ζηλούδης.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ορφέας Στρύμης (Κυνηγόπουλος): Μητικάνης, Καραμπουλάκης, Απαζίδης, Σωτηριάδης, Καραγεωργίου, Καραγεωργόπουλος (87’ Αραμπατζίδης), Κανταρτζής (81’ Μανούκας), Μητσιάλης, Μαχαιρίδης, Κυνηγόπουλος, Καρβουνίδης (75’ Γεωρισάδης)
Ένωση Ασωμάτων (Μεμέτ Οτζιάν): Ταουσάν, Ιμπραήμ, Ιμπραήμ (81’ Δουρχάν), Χατζόγλου, Αμέτ, Μπαλτσή Κιουτσούκ, Κογιούκ, Παλτζή, Μεμέτ, Μουσταφά (75’ Σαλή)

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα  απο το παιχνίδι

κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.