Ο Ορεστης Λαζος εγκαινιασε το νεο tatoo studio της Κομοτηνης (+Photos)

Το «Fishbone tattoo studio» επίσημα ανοικτό

Ο Ορέστης Λάζος αποφάσισε να ακολουθήσει το όνειρό του ανοίγοντας το δικό του tattoo studio στην Κομοτηνή. Και το όνομα αυτού «Fishbone», δηλαδή ψαροκόκαλο, ένα όνομα που όπως εξήγησε ο ίδιος του θυμίζει το πρώτο τατουάζ που έκανε.

Πλήθος κόσμου έδωσε το  παρόν για να του ευχηθεί καλές δουλειές και να τον συγχαρεί για τις δημιουργίες του. Όλοι μαζί διασκέδασαν στον χώρο του στούντιο με ένα event γεμάτο μουσική και άφθονο αλκοόλ!

«Περιμένω τον κόσμο να έρθει και μαζί να κάνουμε ωραία τατουάζ. Αυτήν την στιγμή έχω διάθεση να πειραματιστώ με τα πάντα», είπε ο νεαρός επιχειρηματίας σε συνέντευξή του στον «ΠτΘ».

«Τα πάντα εξαρτώνται από την δραστηριότητα του καθενός. Υπάρχουν βέβαια κάποια απαγορευτικά, όπως είναι για παράδειγμα το θαλασσινό νερό γιατί μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.

Το τατουάζ είναι μία ανοικτή πληγή και θέλει ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να επουλωθεί. Αυτήν την περίοδο δεν επιτρέπεται να μπει στην θάλασσα», συμπλήρωσε θέλοντας να δώσει μερικές συμβουλές γύρω από το τι πρέπει να προσέξει κανείς πριν πάρει την μεγάλη απόφαση.

Δείτε τα εγκαίνια μέσα από τον φακό του «ΠτΘ» πατώντας στην κεντρική εικόνα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.