«Λευκη» ισοπαλια για τα κοριτσια της Ροδοπης 87

Ροδόπη 87 - Πανσερραϊκή 0-0 (+Gallery)

Ισόπαλη  χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Ροδόπη 87  στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης  με αντίπαλο την Πανσερραϊκή για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄εθνικής γυναικών .
Αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός για τα κορίτσια της Ροδόπης 87 μετά από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων ο οποίος προήλθε  έπειτα από   καλή εμφάνιση.
To τσουχτερό κρύο που επικρατούσε το μεσημέρι της Κυριακής επηρέασε αρκετά στην προσέλευση του κόσμου και για αυτό το παιχνίδι το παρακολούθησαν μετρημένοι στα δάχτυλα φίλοι  του  γυναικείου ποδοσφαίρου.
Οι φάσεις του αγώνα:
Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώνεται στο 7΄ για τις φιλοξενούμενες με ‘ένα σουτ της Κυριαζή που έφυγε άουτ.
 Στο 12΄ θα σημειωθεί πολύ καλή ευκαιρία για την Ροδόπη όταν η Γεωργοπούλου έβγαλε ωραία κάθετη στην Πατεράκη αλλά το πλασέ της απέναντι στην Μανιάκα απέκρουσε σωτήρια η τερματοφύλακας της Πανσερραϊκής.
Σε αυτήν την φάση η παίχτρια της Ροδόπης τραυματίστηκε αλλά συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.
Στο 22΄για την Πανσερραϊκή η Κυριαζή επιχείρησε ένα μακρινό σουτ αλλά η Βαδάση μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 26΄για την Ροδόπη η Περιβολοπούλου εκτέλεσε φάουλ αλλά σε ετοιμότητα η Μανιάκα μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 44΄η Μπεχεργιαννίδου για τις φιλοξενούμενες από καλή θέση έκανε ένα σουτ το οποίο μπλόκαρε η Βαδάση.
Στο 45΄για την Ροδόπη μετά από γρήγορη αντεπίθεση  η Σωκράτους από πλάγια έβγαλε την σέντρα αλλά πριν η μπάλα πάει στην Κουφού η τερματοφύλακας Μανιάκα απομάκρυνε με γροθιές.
 
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Πατεράκη για την Ροδόπη δεν θα μπορέσει να συνεχίσει το παιχνίδι αντικαταστάθηκε από την Ιωαννίδου.
Η Πανσερραϊκή ήταν αυτή που απείλησε πρώτη στο 49΄όταν η Πανίδου λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή εκτέλεσε φάουλ με την Βαδάση να μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 59΄για την Ροδόπη   η Περιβολοπούλου εκτέλεσε φάουλ , η Μανιάκα απομάκρυνε ασθενώς την μπάλα η οποία στρώθηκε στην   Γεωργοπούλου  που έκανε νέο σουτ αλλά έδιωξε σωτήρια η Εξουζίδου.
Στο 64’ για τις γηπεδούχες η  Γεωργοπούλου  έπιασε ένα καλό  σουτ από το ύψος της περιοχής  το οποίο πέρασε μόλις άουτ.
Στο 75΄και στο 81΄για την Πανσερραϊκη τα σουτ από Βαρνά και Μπεζεργιαννίδου δεν βρήκαν στόχο.
Στο 86’ οι φιλοξενούμενες θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 0-1 όταν η  Μπιζεριανίδου  από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μετά από φάση διαρκείας έπιασε ένα δυνατό σουτ με την   μπάλα να  βρίσκει στο δοκάρι και στην συνέχεια να απομακρύνεται από  τις  αμυντικές της Ροδόπης.
Διαιτητές : Σιδηρόπουλος,  Σταφυλάς, Στρατούδης
Ροδόπη 87 (Περιβολοπούλου) : Βαδάση, Κουφού, Σωκράτους, Κακόψητου (78’ Αντωνοπούλου), Γιαμπούρη, Χουτουριάδου, Γεωργοπούλου, Τσουκαλά (75’ Ψαρίδου), Πατεράκη (λ.τ. 58’ Ιωαννίδου), Ζαχαριά, Περιβολοπούλου
Πανσερραϊκή (Κόμσης) : Μανιάκα, Νικολαϊδου, Τσιμπίρη (82’ Τζελέπη), Εξουζίδου, Διμηνίδου, Μπεζεργιαννίδου, Κυριαζή, Πανίδου (77’ Πέμπε), Γεωργιάδου, Πολατίδου (75’ Ποιμενίδου), Βαρνά.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής
Ροδόπη 87 – Πανσερραϊκή 0-0
Τρίκαλα 2011 – Βασίλισσες Θράκης 3-0
Μαγνησιακός – Βόλος 2004  3-4
Μέντεκας Καλαμαριάς – Πιερίδες Μούσες 0-0
Ρεπό είχαν τα Γιάννενα 

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.