Κυπελλο Ελλαδος: Πανθρακικος – Ατρομητος 0-3 (+Gallery & Video)

Ρεπορτάζ, φωτογραφίες και δηλώσεις από το παιχνίδι Πανθρακικός - Ατρόμητος για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος  ο Πανθρακικός  δεν τα κατάφερε καθώς ηττήθηκε 0-3 από τον Ατρόμητο στο ΔΑΚ Κομοτηνής, κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του  θεσμού με απολογισμό 1 νίκη και 2 ήττες.
Ο Κώστας Βασιλακάκης, στο ντεμπούτο του στην 4η του θητεία στον πάγκο του Πανθρακικού, δεν είχε στη διάθεσή του τους τραυματίες Νικόλτση, Μπουγαΐδη, Μυρθιανό και Ρομπέρ, ωστόσο το θετικό ήταν πως πήραν χρόνο συμμετοχής, σε μία σημαντική αναμέτρηση, τρεις ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 1999 και προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας.
Ο λόγος για τους Τζελέπη και Γκιντίδη, οι οποίοι ήταν στην αρχική ενδεκάδα, μαζί με τους Κάρδαρη, Πολίμο, Πετρούση, Γαβριηλίδη, Πλέγα, Ηλιάδη, Κουσίδη, Μπεκατώρο και Χαλκιαδάκη, καθώς και τον Κυριαλάνη, που ήταν μία από τις τρεις αλλαγές, μαζί με τους Ψάλτη και Μήλιο.
 
Οι φάσεις του αγώνα
Ο Ατρόμητος έδειξε της διαθέσεις του από το πρώτο λεπτό καθώς πίεζε τον Πανθρακικό απειλώντας για πρώτη φορά στο 3΄ με κεφαλιά του Στόιτσεφ που έφυγε άουτ ενώ είχε και μια καλή στιγμή στο  8΄ αλλά το ανάποδο ψαλιδάκι του Μπαστακού απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τζελέπης σε κόρνερ.  
Στο 8΄και πάλι για τους φιλοξενούμενους ο Τόνσο έκανε ωραία προσπάθεια περνώντας δύο παίχτες του Πανθρακικιού ωστόσο το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε ωραία ο Τζελέπης.
Η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Πανθρακικός θα έρθει στο 10΄αλλά η κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή από τον Μπεκατώρο έφυγε άουτ.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ με τον Τόνσο ο οποίος πήρε την μπάλα λίγο κάτω από τη σέντρα και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του πλάσαρε τον Τζελέπη για το 0-1.
Στο 14΄η ομάδα του Περιστερίου θα διπλασιάσει τα τέρματα της όταν μετά από κόρνερ του Ούμπιδες ο Μπαστακός με διπλή προσπάθεια σημείωσε το 0-2.
Στο 45΄ο Πανθρακικός είχε ένα σουτ  από καλή θέση με τον Πλέγα με την μπάλα να φεύγει άουτ.
 
Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος στο 53΄έκανε τρία τα τέρματα του πάλι με τον Τόνσο μετά από εξαιρετική προσπάθεια περνώντας όσους αμυντικούς του Πανθρακικού βρήκε μπροστά του και πλασάροντας τον Τζελέπη                       για το 0-3.
Ο Πανθρακικός έφτασε κοντά σε ένα γκολ στο 63΄ με τον Ηλιάδη, ο οποίος από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.
Ακολούθησαν κάποια μακρινά σουτ από τους Πλέγα, Κουσίδη και μια πολύ καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεκατώρου στο 80' τα οποία όμως δεν βρήκαν στόχο.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Πανθρακικός  (Βασιλακάκης): Τζελέπης, Πολίμος, Πετρούσης, Γκιντίδης, Κάρδαρης (74′ Κυριαλάνης), Πλέγας (79′ Μήλιος), Γαβριηλίδης, Ηλιάδης (65′ Ψάλτης), Κουσίδης, Μπεκατώρος, Χαλκιαδάκης.
 
Ατρόμητος  (Κορακάκης): Ν. Παπαδόπουλος, Κοντοές, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Κατράνης, Στόιτσεφ, Τόνσο (60′ Δ. Παπαδόπουλος), Ούμπιδες (30′ Νάτσος), Μπαστακός, Λημνιός (63′ Γκουγκούδης).
 
Διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης (ΕΠΣ Ξάνθης)
Πρώτος βοηθός: Χασάν Κούλα (ΕΠΣ Ξάνθης)
Δεύτερος βοηθός: Αναστάσιος Χατζημωυσιάδης
4ος διαιτητής: Γεώργιος Κυριαζίδης (ΕΠΣ Έβρου)

 Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.