Κομψατος Πολυανθου – ΠΑΟΚ Κομοτηνης (+Gallery)

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από το παιχνίδι Κομψάτος Πολυάνθου – ΠΑΟΚ Κομοτηνής για την 8η αγωνιστική της Β΄ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης διεξήχθη στον Πολύανθο όπου ο γηπεδούχος Κομψάτος  έχασε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα καθώς ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής και αυτό είχε ως συνέπεια να κατηφορίσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας καθώς ο Α.Ο. Μεσούνης επικράτησε του Αετού Μίσχου.
Σε γενικές γραμμές έγινε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες που σίγουρα δεν άφησε ικανοποιημένους τους 100 θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο του Πολύανθου.
Για τον Κομψάτο Πολυάνθου λίγο πριν την σέντρα έγινε μια αλλαγή της τελαυταίας στιγμής καθώς ο Στογιατζάκης στο ζέσταμα ένιωσε ένα τράβηγμα και αντικαταστάθηκε από τον Χαλήλ Λατίφ.
 
Οι φάσεις του αγώνα
Ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά στο 6΄με απευθείας χτύπημα φάουλ του Ν. Ξενοδοχίδης αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αράπογλου.
Στο 14΄για τον Κομψάτο εντός μεγάλης περιοχής ο Χατζηαντωνίου απέναντι στον Χασκή έκανε το πλασέ αλλά ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Αζήζ απέκρουσε επάνω στην γραμμή αποσοβώντας ένα σίγουρο γκολ.
Στο 21΄για τους φιλοξενούμενους ο Χουσείν εκτέλεσε κόρνερ ο ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά η ο οποία έσκασε κάτω και κατέληξε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αράπογλου.
Στο 25΄για τους γηπεδούχους ο Τριανταφυλλίδης λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έπιασε ένα καλό σουτ αλλά ο Χασκής μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 29΄και πάλι για την ομάδα του Πολυάνθου ο Σταμπόλης εκτέλεσε ωραία φάουλ από πλάγια ο Φλωροκάπης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Χασκής μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
Στο 38΄και πάλι για τον Κομψάτο ο Πουσκουλου κέρδισε της κόντρες και από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε  άουτ.
Στο 40΄για τον ΠΑΟΚ ο Αχμέτ από αρκετά μακριά είδε λίγο εκτός εστίας τον Αράπογλου με μακρινό σουτ προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 41΄ο Κιοσσές μετά από ωραία προσπάθεια από δεξιά πέρασε τον Γ. Ξενοδοχίδη απέναντι στον Χσκή που έκανε έξοδο έπιασε ένα σουτ αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους.
 
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής μπήκε πιο δυνατά και στο 47΄ζήτησε πέναλτι καθώς  υποστήριξαν πως το σουτ που επιχείρησε ο Αχμέτ η μπάλα βρήκε σε  χέρι παίχτη του Κομψάτου.
Ο διαιτητής κ. Κουμπαράκης κοντά στην φάση έδειξε παίζεται.
Στο 63΄για τον ΠΑΟΚ ο Αχμέτ έκανε κάτι σαν σέντρα σουτ η μπάλα έσκασε μπροστά στον Αράπογλου και την έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 71΄για τον Κομψάτο μετά από λάθος διώξιμο του Αχμέτ η μπάλα στρώθηκε στον νεοεισελθών Βουτσά  ο οποίος απέναντι στον Χσκή σούταρε ψηλά άουτ σπαταλώντας μια κλασική ευκαιρία για να σκοράρει για την ομάδα του.
Στο 86΄ η τελευταία  φάση του αγώνα ήταν  για  τον ΠΑΟΚ όταν από δεξιά ο Καλλιανίδης εκτέλεσε κόρνερ ο Ξενοδοχίδης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει άουτ.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
Κομψάτος Πολυάνθου :Αράπογλου, Ζαλήλ, Σταμπόλης (83΄Μουμίν), Αμαξόπουλος, Φλωροκάπης, Δημόπουλος, Χατζηαντωνίου (54΄Τασούδης), Τριανταφυλλίδης, Κιοσσές, Πουσκουλού, Χαλήλ Λατίφ.
 
ΠΑΟΚ Κομοτηνής: Χασκής, Αζήζ, Σίμος, Μουμίν, Γ. Ξενοδοχίδης, Αχμέτ, Καλλιανίδης, Αθανασιάδης, Ν. Ξενοδοχίδης, Χουσείν, Παγκοζίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.