Φιεστα ανοδου για τον Α.Ο Μεσσουνης

Α.Ο.Νέας Καλλιστης - Α.Ο.Μεσούνης 0-5 (+Gallery & Video)

Το απόγευμα της Κυριακής ήταν γιορτινό για την ομάδα της Μεσσούνης καθώς στέφθηκε πρωταθλήτρια της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας βγάζοντας την υποχρέωση της τελευταίας αγωνιστικής νικώντας με 0-5 τον Α.Ο Καλλίστης στην έδρα του, όντας όμως τυπικά φιλοξενούμενη (η Καλλίστη δέχθηκε ελέω φιέστας).
Στα της αναμέτρησης, η Μεσσούνη επιβεβαίωσε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο τον τίτλο του φαβορί  και μόλις στο 25ο λεπτό ο Πετρίδης πήρε το “ριμπάουντ”της απόκρουσης του Τσικάκη σε σουτ του Κουσάνδα και έκανε το 0-1 για τους πρωταθλητές.
Τη σκυτάλη από τον Πετρίδη πήρε ο Εξακοιδης όταν στο 35'  έπειτα από μπαλιά του Χατζίδη έγραψε το 0-2 για τη Μεσσούνη.
Στο 55' ο Χατζίδης “έπιασε” δυνατό σουτ, με τον πορτιέρο της Καλλίστης να αποκρούει προσωρινά αλλά τη μπάλα να καταλήγει στον Εξακοίδη, ο οποίος από κοντά τριπλασίασε τα τέρματα για την ομλαδα του.
Στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης ο Χατζίδης έκανε με “σεντερφορίσιο” γκολ το 0-4 και ο ίδιος παίχτης στο 70' έκανε και το 0-5  που ήταν και το τελικό σκο της αναμέτρησης.
Με τη λήξη του παιχνιδιού οι παίχτες σήκωσαν στα χέρια τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Ιωσηφίδη και φυσικά να τον μπουγέλωσαν ως είθισται κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του.
Παρών στην αναμέτρηση ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης ο κ.Μάνος Γαβριηλίδης ο οποίος έδωσε τα μετάλλια στους πρωταθλητές και φυσικά την πολυπόθητη κούπα, την οποία σήκωσαν στον ουρανό οι δύο αρχηγοί της ομάδας.
 
Α.O. Νέας Καλλίστης : Τσικάκης,Μπεζανίδης,Μιχαηλίδης,Ντανάδας,Βοινιάδης,Νταγκνταλιανίδης,Πασχάλης,Βεργίδης, Κατσικάρης,Σωτηριάδης,Ζαλούμης.
Α.Ο.ΜΕΣΣΟΥΝΗΣ:Πριτσίδης,Αλεξίου,Πετρίδης,Γκανούδης,Κυριακίδης,Τσουκαλάς,Εξακοίδης,Μίχος,Χατζίδης,Βασταρδέλης,Κουσάνδας.

Για να δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα απο το παιχνίδι κάντε κλίκ στην κεντρική φωτογραφία.


google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.